i7 4. nesil, HD 620 sistem CS:GO FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

DevEngineer

Hectopat
Merhabalar, CS:GO'da maksimum 50 civarı FPS görüyorum. Sistem özelliklerim; RAM: 16, işlemci: i7 4.nesil, ekran kartı: HD 620.
Ekran kartımın düşük olması nedeniyle mi 50 FPS üzerine çıkamıyorum? İnternetten araştırdığım kadarıyla CS:GO daha çok işlemciye yük bindiriyormuş o yüzden bu konu hakkında bilgisi olanların düşüncelerini merak ediyorum.
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Merhabalar, CS:GO'da maksimum 50 civarı FPS görüyorum. Sistem özelliklerim; RAM: 16, işlemci: i7 4.nesil, ekran kartı: HD 620 8 GB.
Ekran kartımın düşük olması nedeniyle mi 50 FPS üzerine çıkamıyorum? İnternetten araştırdığım kadarıyla CS:GO daha çok işlemciye yük bindiriyormuş o yüzden bu konu hakkında bilgisi olanların düşüncelerini merak ediyorum.
İyi forumlar.
Hd graphics ile anca bu kadar olur.

Ekran kartın işlemicini içinde ki entegre ekran kartı. Ayrıca 8 GB değil 128MB'di sanırım aldığınız FPS gayet normal.

Evet doğru yanlış yere bakmışım.
Aldığınız FPS gayet normal zaten hocam.
Hocam bence çözünürlüğü 1024x768 yapıp bütün ayarları en düşüğe alırsanız 60 sabit olur gibi.
Hd graphics ile anca bu kadar olur.
Teşekkürler, sadece merak etmiştim bunun bir şekilde biraz daha arttırma yolu olur mu diye.

Evet doğru yanlış yere bakmışım.

Teşekkürler, sadece merak etmiştim bunun bir şekilde biraz daha arttırma yolu olur mu diye.

Şu uygulamayı indirip ''Bitsum High Performance'' ayarını seçin. Biraz ısınır ama CS - GO tarzı oyunlarda FPS'inizi arttırır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı