i7-4710HQ işlemcili laptopta eGPU kullanılır mı?

Mustafa_Bey_34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba laptopta Intel i7-4710HQ işlemcim var 8*2 RAM bulunmakta, en yüksek hangi ekran kartını alabilirim, hangi ekran kartını alırsam darboğaz yaşamam? Şimdiden teşekkürler.

GTX 1050'ye bile darboğaz olur. Bir de laptop bayağı eski herhalde 10-11 yılı vardır. Laptopunuz'da büyük ihtimal whitelist vardır. Whitelist varsa e-GPU yapamazsınız. DIY-eGPU diye paralı bir program vardı. BIOS'a yükleyip onunla ekran kartını gördürüyorlardı. Siz laptopun üreticinisine, laptop modelinizi ve laptopun seri numarasını yazarak sorarsanız Wi-Fi slotunuz da whitelist olup olmadığını söylerler. Whitelist olmadığını öğrenirseniz işlemci çok kötü değil benim laptopumda i5-8250U var performansları denk sayılır. Alabileceğiniz en güçlü ekran kartını almaya çalışmanızı öneririm. Darboğaz olsa bile oynatır. Ancak 10 yıllık bilgisayara verdiğiniz paraya değer mi tartışılır?
Şu konudaki videoda i7 3740QM işlemcili laptopa GTX 1050 nasıl performans vermiş bakabilirsiniz.

Hocam 9-10 yıl olmuştur Monster Abra A7 v5.2 model bir laptop var elimde bilemedim yeni kasada toplayamıyorum o yuzden elimdekini degerlendireyim bari dedim ikinci el bir ekran kartı alip devam ederim diye düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı