i7-4712MQ ve GT 840M laptop performans problemi

atahan1238

Hectopat
  • -Ekran kartı GT 840M 2 GB
  • -İşlemci Intel Core i7-4712MQ CPU 2.30GHz
  • -RAM 12 GB
  • -Sistem türü 64 bit işletim sistemi

Sadece Fortnite değil oyunlarda genel bir FPS düşüklüğü var, bu sisteme göre normal midir?
Örnek;
CS:GO 40 FPS gibi değerlerde, Fortnite 30-40 FPS gibi.
Bilgisayarı açıp fanı temizledim, termal macununu da sıktım ama hala gözle görülür bir fark yok.
İnternetten videolar izledim ama onun da çok bir farkı olmadı, bilen varsa lütfen yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıcıları için Xbox Game DVR özelliğini kapatmanız gerekir.

Tüm Windows'larda Yapmanız Gereken İşlem
1) Windows Tuşu + R 'ye Basarak Açılan pencereye ''services.msc'' yazın
2) Sekmede arayıp windows search ve Hızlı Getirme'yi Bulun
3) Sağ Tıklayın ve Özelliklere Basın Durdur ve Başlangıç Türünü Devre Dışı Yapın Uygula Diyip Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın

Birde Laptoplarda Oyunları Kesinlikle Sarjda Oynayın Bunu Sebebi Bataryanın Gücü İşlemci ve Ekran Kartına Güç Yetiştiremiyor ve Bu Sebeple Frekans Düşüyor Buda FPS Düşüşü Yaşatıyor

İyi Forumlar...

Windows 10 kullanıcıları için Xbox Game DVR özelliğini kapatmanız gerekir.

Tüm Windows'larda Yapmanız Gereken İşlem
1) Windows Tuşu + R 'ye Basarak Açılan pencereye ''services.msc'' yazın
2) Sekmede arayıp windows search ve Hızlı Getirme'yi Bulun
3) Sağ Tıklayın ve Özelliklere Basın Durdur ve Başlangıç Türünü Devre Dışı Yapın Uygula Diyip Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın

Birde Laptoplarda Oyunları Kesinlikle Sarjda Oynayın Bunu Sebebi Bataryanın Gücü İşlemci ve Ekran Kartına Güç Yetiştiremiyor ve Bu Sebeple Frekans Düşüyor Buda FPS Düşüşü Yaşatıyor

İyi Forumlar...
Batarya güç yetiştirebilir, onda sıkıntı yok, sıkıntı oluşturan şarjda bazı programların işlemci frekansını yükseltmesi. Pilde tasarruf amacıyla gücü düşüren driverlar var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı