i7 4770 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe çok kısıtlı ve monitör de alınması gerekiyor, Casper zaten pişmanlıktır. Şu an bakamayacağım, monitör ile birlikte APU'lu bir sistem bu bütçeye uyar mı (mümkünse A55 olmadan). Siz de bir APU önerisi yaparsanız sonuca daha iyi ulaşırız.

Her şey bir yana da, o Casper sistemin 1400 lira olduğuna emin misiniz? Bir yanlışınız var gibi geliyor zira İ7 4770 + monitör ikilisi en az 1100 lira gibi bir şey tutuyor(?)

Eğer benden önce bir sistem önerisi gelmezse yaklaşık 1.5 saat sonra bir APU sistem araştırabilirim.

Apu toplanabilir fakat dediğim gibi, bir hesap yapın göreceksiniz. Var bu işte bir yanlışlık... 1800 lira civarı tutuyor bu bileşenler. Apu veya i3 4130 (ekran kartı sonra alınmak şartı ile) iyi bir sistem toplanabilir.

Ben yaklaşık 7 senedir Casper kullanan biri olarak geçen seneye kadar memnundum. 1000 TL'ye almıştım bilgisayarı ve low ayarda da olsa oynatıyordu. Bu sene bozulmasını da normal buldum. Ekran kartı bayağı eskimişti ve bilgisayar 50-60 format yemişti. Servisleri de iyi idi fakat şimdiki aklım olsa tabii ki toplama bilgisayar alırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı