i7 4770 ve Gtx 560'lı Masaüstü Casper CD.VTI4770B Nasıldır ?

Kardeş senin dediğin ekran kartı stokda kalmamış ben nvdia geforce GTX760 alsam yine piyasada ki tüm oyunları ultra açmaz mı?

R9 280x'e bak birde stokta varmı diye. Ama gtx760 ta baya güzel bir karttır. 560 alıcak olan birini 760 fazlaca tatmin eder. :)

Akıcı şekilde Ultra demiyelim de, bazı ayarlar ultra bazıları medium rahat rahat takılırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş senin dediğin ekran kartı stokda kalmamış ben nvdia geforce GTX760 alsam yine piyasada ki tüm oyunları ultra açmaz mı?

Tüm hepsini Ultra'da açamıyor maalesef. Sen eğer üye isen Vatan'a kendi şehrini "Ürün Gelince Beni Bildir" altından seç. 2-3 Gün içerisinde ürünü sizin oradaki Vatan'a kargo ile yollarlar. Yada git şimdi ver siparişini. Tabi ellerinde 770 olmayınca sana 760 vb. kartlar önerecekler. Sen de hayır diyeceksin ve 770'i siparişe geçirtteceksin. Ekran kartı oraya geldiği anda senin makineyi toplayıp seni arayarak bilgilendireceklerdir.

Tüm hepsini Ultra'da açamıyor maalesef. Sen eğer üye isen Vatan'a kendi şehrini "Ürün Gelince Beni Bildir" altından seç. 2-3 Gün içerisinde ürünü sizin oradaki Vatan'a kargo ile yollarlar. Yada git şimdi ver siparişini. Tabi ellerinde 770 olmayınca sana 760 vb. kartlar önerecekler. Sen de hayır diyeceksin ve 770'i siparişe geçirtteceksin. Ekran kartı oraya geldiği anda senin makineyi toplayıp seni arayarak bilgilendireceklerdir.

Bizim burada Vatan Computer yok. Benimkini internet üzerinden alınca direkt toplayarak mı gönderirler yoksa sadece aldığım parçaları mı gönderirler ? Bu sırada ben o butona tıkladım yaptım, hadi bakalım hayırlısı. :rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı