i7 4790 ve GT 730 sistem düşük performans problemi

• Konuyu başlatan Ais34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.289

Ais34

Megapat
Daha fazla  
Sistemim bu arkadaşlar. Oyunlarda en düşük oyunlar olsun, normal oyunlar olsun aşırı derecede kasma sorunu yaşıyorum. Bütçem var. WoW oyuncusuyum ve PUBG oynamak istiyorum. Sistemim kaldırır mı yoksa yeni bir PC mi almam gerekir ya da ekran kartı ve SSD alsam sorun çözülür mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

masa üstü.png
masaüstü 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok düşük kalmış sisteme göre. PSU'nun marka ve modelini de belirtin.
Ekran kartı ve SSD alınabilir, güçlü bir işlemci i7 4790.

Dar boğaz yaşıyosunuz işlemciniz ekran kartınıza çok fazla veri gönderdiği için ektan kartı düşük bu verileri okuyomıyo size tavsiyem
Gtx 1060 3gb ya da rx 570 580 alıp takmanız doğrltusunda ve ssd çok daha iyi olur 120gb olmasa bile 240 sizi çok fazlasıyla kurtaracaktır ve win10Pro yada home x64 bit atınız(FORMAT)

İyi bir ekran kartı ile güzel bir performans alırsınız. SSD ise oyunda ki FPS değerini çok etkilemez ama gündelik kullanımda hızı fark edeceksiniz. Ekran kartı olarak da bütçeniz varsa GTX 1070 güzel gider.

Ekran kartı çok düşük kalmış sisteme göre. PSU'nun marka ve modelini de belirtin.
Ekran kartı ve SSD alınabilir, güçlü bir işlemci i7 4790.
PSU bu ama galiba sanırım oda düşük kalıyor
zxcxz.jpeg

Sanırım Casper kurbanısınız. Bu firma kullanıcıların işlemci ile göz boyayıp satış yapıyor senelerce böyle. Ekran kartınız günümüze göre düşük. Güzel bir ekran kartı ve SSD ile yağ gibi akar. :)
evet bunu aldım ama her şeyde fps drop takılma donma gibi problemler yaşıyorum ne yazıkki.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı