Cufcufcuf
Hectopat
Daha fazla
@Cufcufcuf
Ulkemizdeki fiyatlarla 2018'in Subat ayinda ekran karti almam mumkun olmayacaktir. Amerika'ya da yakin zamanda bir daha gelmeyi dusunmedigimden mantikli bir yatirim olacagini dusunuyorum 1080'in. Biraz arastirma yptim ve i7 4790'in GTX 1080'e darbogaz yapmadigi sonucuna vardim. Aksini kanitlayan bir ornek varsa paylasirsaniz sevinirim.
Öneri dedim zaten sonuçta para sizin cebinizden çıkacak ben sadece ilerde pişman olmanızı istemediğim için söylüyorum bir örnekle anlatmak isterim biraz saçma olacak ama en mantıklısı o geldi şimdi şuan piyasada Fifa 2017 yada Pes 2017 var demi ama 2-3 ay sonra fifa 2018 ile pes 2018 çıkacak kadro değişiklikleri daha güzel görsel yeni oyun modları falan olacak şimdi sormanız gereken şu ben gidip 2017 alayım yoksa 5-6 ay bekleyip yeni çıkan 2018 alayım sonuçta Mart ayı başında çıktı 1080 ti teknoloji her gün değişiyor.
Darboğaz konusuna gelirsek sisteminiz 4 nesil intel dün amd ryzen hamlesinden sonra 8.nesil işlemcilerini tanıttı tecnopat konularındada i3-i5-i7 çok neslinin önemli olduğunu biliyoruz mesela 2 nesil i7den 7 nesil pentium işlemcili daha fazla performans verir.1080 ti 4 k oyunculuk için üretilen bir kart olduğu için 1080 ti deyince direk 4 k oyunlarla bağdaştırıyor insan ve işlemciniz 4k oyunlarda darboğaz yapmaması imkansız yani sonuçta dediğim gibi 1080 ti maksimum performansta kullamazsınız 4k oyun oynamayacağım derseniz 1080 ti almanın anlamı yok onun yerine daha düşük bir ekran kartı alıp anakart ile işlemcinizi yükselte bilirsiniz.
Sisteminizin 1 parçası son model diğer parçaları giriş seviyesi olmasındansa (Ferrrari'ye Lpg takmış gibi) Tüm parçaların orta seviye olması yani sisteminiz dengede olursa çok daha fazla performans alırsınız.