Mertonal_1
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar;
Başıma gelen olay gerçekten çok ilginç.
Dün gece CS:GO oynuyordum ve oyun sırasında ALT+TAB yaparak masaüstüne geçtim.
Tekrar oyuna döndüm ve ekran karardı birden, biraz bekledikden sonra ekran geldi ancak oyun kasıyordu. Maçın bitmesini bekledim bilgisayarı kapatıp açtım düzelmedi. Bende format atmaya karar verdim. Bilgisayarımda 2 hard disk var birinde sistem kurulu diğerinde ise yedeklerim vs var. Virüs bulaşmış olabileceğini düşündüğüm için 2. hard diskimi biçimlendirdim ve şans eseri bilgisayarım düzeldi. Bende her ihtimale karşı diğer hard diskede virüs bulaşmıştır diye windows cd sinden boot ederken 2 hard diskide tekrar biçimlendirip windows 10 temiz kurulum yaptım. Kurulumdan sonra 3-5 saat herşey normaldi. Tekrar CS:GO yu steam üzerinden indirdim oyundan çıktım tekrar girdiğimde yine kasmalar ve donmalar başladı. Bilgisayarımı gerçekten kullanamıyorum internette gezerken veya masaüstünde işlem yaparken bile kasıyor.
NOT: Görev yöneticisinden kullanımlara baktım ve gayet normal gözüküyor.
Isınma ile ilgili bir problemim yok.
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Sistem:
Msi Gaming 7
Asus gtx 970
İ7 4790K
750 Watt aerocool
Wd caviar blue 1 tb
Hitachi 500 Gb
Başıma gelen olay gerçekten çok ilginç.
Dün gece CS:GO oynuyordum ve oyun sırasında ALT+TAB yaparak masaüstüne geçtim.
Tekrar oyuna döndüm ve ekran karardı birden, biraz bekledikden sonra ekran geldi ancak oyun kasıyordu. Maçın bitmesini bekledim bilgisayarı kapatıp açtım düzelmedi. Bende format atmaya karar verdim. Bilgisayarımda 2 hard disk var birinde sistem kurulu diğerinde ise yedeklerim vs var. Virüs bulaşmış olabileceğini düşündüğüm için 2. hard diskimi biçimlendirdim ve şans eseri bilgisayarım düzeldi. Bende her ihtimale karşı diğer hard diskede virüs bulaşmıştır diye windows cd sinden boot ederken 2 hard diskide tekrar biçimlendirip windows 10 temiz kurulum yaptım. Kurulumdan sonra 3-5 saat herşey normaldi. Tekrar CS:GO yu steam üzerinden indirdim oyundan çıktım tekrar girdiğimde yine kasmalar ve donmalar başladı. Bilgisayarımı gerçekten kullanamıyorum internette gezerken veya masaüstünde işlem yaparken bile kasıyor.
NOT: Görev yöneticisinden kullanımlara baktım ve gayet normal gözüküyor.
Isınma ile ilgili bir problemim yok.
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Sistem:
Msi Gaming 7
Asus gtx 970
İ7 4790K
750 Watt aerocool
Wd caviar blue 1 tb
Hitachi 500 Gb