Sistemim gayet iyi aslında, önce oyunları bırakma kararı alıp bilgisayarı ilanlara falan koydum fakat beklediğim ilgiyi görmedi. Belki de benim beklentim fazlaydı 
Yaklaşık 10 yıllık Counter oyuncusuyum genellikle oynadığım oyunum budur, son yıllarda herkesin oynadığı gibi PUBG furyasına katıldık ara sıra LoL, ara sıra Overwatch vs. oyunlar oynuyorum. Bunların dışında ufak çapta grafik tasarım ve web tasarım gibi işlerimi hallediyorum burada kullandığım programlar Photoshop, Illustrator ve Dreamweaver. Bir de nadir olarak Sony Vegas ve After Effect.
Sistemim ;
Sizce bu sistemi satıp ya da en azından belli başlı parçalarını satıp daha yeni bir sistem mi toplamalıyım yoksa hala gideri var mı?
Yaklaşık 10 yıllık Counter oyuncusuyum genellikle oynadığım oyunum budur, son yıllarda herkesin oynadığı gibi PUBG furyasına katıldık ara sıra LoL, ara sıra Overwatch vs. oyunlar oynuyorum. Bunların dışında ufak çapta grafik tasarım ve web tasarım gibi işlerimi hallediyorum burada kullandığım programlar Photoshop, Illustrator ve Dreamweaver. Bir de nadir olarak Sony Vegas ve After Effect.
Sistemim ;
- THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI
- Samsung 120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
- ASUS Z97-PRO GAMER LGA 1150 Intel Z97 HDMI SATA 6Gb / s USB 3.0 A
- WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
- Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci
- Asus GeForce GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı
- GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
- XIGMATEK MARKA GÜZEL BİR İŞLEMCİ SOĞUTUCU NE OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM
- ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
Sizce bu sistemi satıp ya da en azından belli başlı parçalarını satıp daha yeni bir sistem mi toplamalıyım yoksa hala gideri var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: