i7 4790K ve GTX 970 Sistem Yükseltme

Ekran kartı olarak.. Msı gtx970 mi, Asus gtx 970 mi ?

• MSI

Oy: 33 75,0%
  • Asus

Oy: 11 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    44
Butcen mi yetmiyor, sec kardesim MSI Z87-G45 anakartini, bak keyfine :)

Gaming 5 aldiginda tesekkur etme sebebini pek cozemedim. Resmen su an MSI al diye baski yaratiyorsunuz, farkinda misiniz?

Gigabyte diyorum ben de. Her turlu test ve kullanici yorumlarina tabii tutulabilir. Sizin elinizden MSI gectiyse, benim elimden de cogu arkadasim icin Z97X-Gaming 5 ve Gaming 7 gibi kartlar gecti.

Dual BIOS her zaman bir ihtiyactir, oyle de olmali. Teknoloji sans isi, ne zaman ne olacagi belli olmaz. 4 farkli BIOS arayuzu, Tukce dil destegi, faz yapisi ve ek olarak getirsigi malzeme kalitesi her zaman GIGABYTE'i onde cikariyor.

Gaming 5 aldiginda tesekkur etme sebebini pek cozemedim. Resmen su an MSI al diye baski yaratiyorsunuz, farkinda misiniz?

Gigabyte diyorum ben de. Her turlu test ve kullanici yorumlarina tabii tutulabilir. Sizin elinizden MSI gectiyse, benim elimden de cogu arkadasim icin Z97X-Gaming 5 ve Gaming 7 gibi kartlar gecti.

Dual BIOS her zaman bir ihtiyactir, oyle de olmali. Teknoloji sans isi, ne zaman ne olacagi belli olmaz. 4 farkli BIOS arayuzu, Tukce dil destegi, faz yapisi ve ek olarak getirsigi malzeme kalitesi her zaman GIGABYTE'i onde cikariyor.

Türkçe desteğini bios menüsünden biz kendimiz mi açıyoruz.Türkçe desteği güzelmiş harbiden.Vatanda 526 Tl olmuş giga gaming 5. Dolar nasıl yükseliyorsa 490 dan oralara kadar çıktı lanet olsun ne diyeyim.

Son düzenleme:

Ha ayriyetten unutmuşum kusura bakmayın. MSI Z87-G45 ne artısı eksisi var Msi gaming 5 ve giga gaming 5 e göre ? valla bu gidişle onu da alabilirim g45'i arkadaşım da o var çünkü memnun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı