LFA
Hectopat
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bundan 1 hafta önce Vatan bilgisayardan 7000 küsür liraya sistem topladık fakat GTA4, payday the heist, justcause2 gibi oyunlarda bile ultra grafiklerde takılmalar, fps düşmeleri mevcut sadece bu oyunlarda değil windows 8'in marketindeki android olan asphalt8 airborne oyununda bile anlık takılmalar mevcut henüz sorunun neden kaynaklı olduğunu anlamış değilim bu yüzden size danıştım.
2.sorunum ise AOC 24" G2460Pqu adlı yeni kasa ile birlikte satınalığım hatta Technopat youtube kanalında incelemesi olan monitörüm bknz : monitörümün sıkıntısı ise film video izlerken ekranın çamurlaşması sanki üzerine toprak atılmış gibi bir his var özellikle arka plan siyahken sanki 144 p video izliyormuşuz gibi oysaki monitör 1920x1080 full hd bir monitör bu sorunların donanımsal olduğunu zannetmıyorum 7000 TL bir sistemin kaldıramayacağı şey yoktur herhalde özellikle Gta 4, video film ve ufak birkaç detay: Oyunları ilk kurduğumda tüm oyunlar 800x600 low grafiklerdeydi kendim ultraya çektım default ayarlar normalde her oyunda olduğu gibi orta segmentte olur bende ise 800x600 lowdaydı ve monıtor 144 hz dvi kablo ile bağlı kasaya driver yazılımlarını falan kontrol ettik herhangi bir sorun yok günceller sorunlar muhtemelen yazılımsal ama pek bir bilgim olmadığı için sorunu çözemedim.
Dikkatli bakarsanız kırılmaları görebilirsiniz görüntü netliği zaten Allaha emanet masaüstümde böyle bir sorun yok youtube'dan falan vıdeo ızleyınce yukaridaki gibi oluyor bunun çözümü nedir çok can sıkıcı bir durum gerçekten.
2.sorunum ise AOC 24" G2460Pqu adlı yeni kasa ile birlikte satınalığım hatta Technopat youtube kanalında incelemesi olan monitörüm bknz : monitörümün sıkıntısı ise film video izlerken ekranın çamurlaşması sanki üzerine toprak atılmış gibi bir his var özellikle arka plan siyahken sanki 144 p video izliyormuşuz gibi oysaki monitör 1920x1080 full hd bir monitör bu sorunların donanımsal olduğunu zannetmıyorum 7000 TL bir sistemin kaldıramayacağı şey yoktur herhalde özellikle Gta 4, video film ve ufak birkaç detay: Oyunları ilk kurduğumda tüm oyunlar 800x600 low grafiklerdeydi kendim ultraya çektım default ayarlar normalde her oyunda olduğu gibi orta segmentte olur bende ise 800x600 lowdaydı ve monıtor 144 hz dvi kablo ile bağlı kasaya driver yazılımlarını falan kontrol ettik herhangi bir sorun yok günceller sorunlar muhtemelen yazılımsal ama pek bir bilgim olmadığı için sorunu çözemedim.
- MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
- Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
- MSI Z97 GAMING 7 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DP Anakart
- CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Ram
- WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
- Corsair 240GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)
- ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
- THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
- AOC 24" G2460Pqu GENİŞ EKRAN GAMİNG MONİTÖR
- XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
- İşletim sistemi Windows 8.1 Pro Ssd'ye kurulu
Dikkatli bakarsanız kırılmaları görebilirsiniz görüntü netliği zaten Allaha emanet masaüstümde böyle bir sorun yok youtube'dan falan vıdeo ızleyınce yukaridaki gibi oluyor bunun çözümü nedir çok can sıkıcı bir durum gerçekten.
Son düzenleyen: Moderatör: