i7 4930K ile RX 6700 kullanmak sorun yaratır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim. İleriye dönük bir ekran kartı almak istiyorum. Farkındayım 6700 gibi bir kart bu sisteme çok fazla. 220W TDP değeri olan bir kart şu an bu sistemde sıkıntı çıkartır mı?

Arkadaşlar imzamda sisteme sahibim. İleriye dönük bir ekran kartı almak istiyorum. Farkındayım 6700 gibi bir kart bu sisteme çok fazla. 220W TDP değeri olan bir kart şu an bu sistemde sıkıntı çıkartır mı?
Karttan tam performansı alamazsınız. PSU anlamında pek sıkıntı çekmezsiniz ama ciddi darboğaz olur. Darboğaz parçalara zarar vermese de kart gücünü gösteremeyeceği için yakın zamanda işlemci alabiliyorsanız almanızı tavsiye ederim. Hatta sistemi komple de satabilirsiniz, çünkü DDR 3 bir sistem.

Bir süreliğine idare etmez mi beni yani güç kaynağı yetersizliğinden dolayı bilgisayar kapanmasa bana yeter. Ayrıca bazı yerlerde ekran kartının 175W TDP değeri olduğu yazıyor hangisi gerçek bilemedim.

Kartı ne kadara alacaksınız? Bence kart almak yerine sisteminizi satıp 10k civarına RX 6600 bir sistem satın alın.

Şu an Sinerji'de 6900 TL. Şu an maalesef o kadar bütçem yok.

Bir süreliğine idare etmez mi beni yani güç kaynağı yetersizliğinden dolayı bilgisayar kapanmasa bana yeter. Ayrıca bazı yerlerde ekran kartının 175W TDP değeri olduğu yazıyor hangisi gerçek bilemedim.

Şu an Sinerji'de 6900 TL. Şu an maalesef o kadar bütçem yok.
Güç tüketimi konusunda bir sıkıntı çıkmaz da o fiyata o kart pahalı bir tık. Elinizdeki sistem 3K'ya gitse yeni sistem parası çıkıyor işte.

Ayrıca bazı yerlerde ekran kartının 175W TDP değeri olduğu yazıyor hangisi gerçek bilemedim.

AMD Radeon RX 6700 Specs en derli toplu bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı