i7 5500U laptop açılıyor ama görüntü gelmiyor

seyit1516

Femtopat
Katılım
12 Ocak 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
120GB Bugatek SSD
Ekran kartı
Intel HD 5500
İşlemci
i7 5500U
Merhaba laptopum normalde çalışıyordu. Sabah kalktığımda ise sadece fan 2 3 saniye dönüp duruyordu. Önceden de oldu ama düzeldi. Şu an düzelmiyor ve görüntü gelmiyor ama ışıklar yanıyor. Termal macunu da değiştirdim emin değilim ama az bir şey su gelmiş olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bios'a girebiliyor musunuz? Yoksa sadece siyah ekran mı geliyor?

Hocam nasıl çözdünüz tam olarak :D?
 
Son düzenleme:
@DramatycEnygma hocam hayır monitör laptopu görmüyor monitöre bağlayarak kullanıyorum. Sadece ışıklar yanıyor kapağı açık kullanıyorum. su gelmiş olabilirmi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hdmi veya DP her ne ile bağladıysanız önce çıkartın. O şekilde normal açıp kullanabiliyor musunuz? Su derken neyi kastediyorsunuz tam olarak anlamadım. Su teması komplike sorunlara yol açmaz genelde. Yani az döküldüyse. Klavyede tuşlar çalışmaz veya direk bilgisayar açılmaz anladınız işte. Güç tuşuna basılı tutarak kapatın. Yaklaşık 5-10 saniye bekledikten sonra düğmeye bir kez basın. Laptop boot oluyor mu? Yoksa yine siyah ekranda mı kalıyor?
 
HDMI veya DP her ne ile bağladıysanız önce çıkartın. O şekilde normal açıp kullanabiliyor musunuz? Su derken neyi kastediyorsunuz tam olarak anlamadım. Su teması komplike sorunlara yol açmaz genelde. Yani az döküldüyse. Klavyede tuşlar çalışmaz veya direk bilgisayar açılmaz anladınız işte. Güç tuşuna basılı tutarak kapatın. Yaklaşık 5-10 saniye bekledikten sonra düğmeye bir kez basın. Laptop boot oluyor mu? Yoksa yine siyah ekranda mı kalıyor?

Hocam çözüm bulamadım hala ekranı monitöre yansitiyorum ben laptopumun ekranı yok laptop açılıyor ama ekran gelmiyor görmüyor monitörü ve klavyenin ışıklarıni açıp kapatamiyorum sadece yanıyor ışığı veya caps tuşuna basitugimda ışığı yanmıyor sorunu ne olabilir görüntü ile alakası yok donanımsal olmali
 

Geri
Yukarı