i7 5820k 980 Ti Anakart Secimi

Dediğiniz soğutucuya baktım H100i'ye , 2 tane 120mm lik fanı var güzel ama ben hazır kasa 2 tane 140mm lik alabiliyorken dediğiniz soğutucunun farklı bir modeli olan h110 280mm almayı düşündüm uygunmudur?
Ancak bu dediğim H110i'ye dual standart 140mm fans (push pull) diye bir secenek var.Burdaki push pull ne oluyor
O da güzel bir seçenek tabi. Gayet uygun. Ama push pull ne demek hiç bilmiyorum. İngilizce de itmek, çekmek fakat orada ne anlamda kullandılar acaba?

Sogutucu haric butun parcalar oturdu yardimin icin tesekkurler en kisa zamanda siparis vericem cyberpowerdan ve resimlerini paylasicam simdi sogutucu icin ayri bir konu acsammi yoksa burdan gorup yardimci olurlarmi acaba

5820k ile Asus X99-A kullanıyorum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Oldukça stabil çalışıyor.

Yorumun icin teşekkür ederim. Asus X99-A anakartini kullanmaya karar verdim.
Simdi aklima takilan sey sogutucu olarak Corsair H110i iyi olur mu ?
Tabi ki iyi olur. Overclock yapacaksanız zaten en mantıklı seçim sıvı soğutma. H110i' de bolca kullanılan ve tercih edilen bir soğutucu. Ben uzun süre bilgisayar başında iş yapan birisi olduğumdan sistem ömrünü uzatmak için overclock yapmadan kullanıyorum ama anakart bios'u zaten otomatik olarak belli bir miktar overclock yapıyor. 3.3 ghz'i 3.6ghz çalıştırıyor birşey yapmasanız bile. Ben overclock yapmadığım için Cooler Master Seidon 120V seçtim. Tekli ve giriş seviyesi, ucuz bir soğutucu. Fakat işlemcinin 60-70 dereceye geldiğini görmedim bile. H110i ile mantıklı bir overclock yaparsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Tabi seçim ve ne kadar overclock yapacağınız size kalmış.

Anakartı alırken kontrol edip alın. Bana vatan bilgisayar vitrin ürünü göndermiş. Bir hafta sonra anakart yandı hiçbirşey yapmamama rağmen. Ürün değişimi için gittiğimde oradaki arkadaş söyledi. Özür diledi gönderen adına ve değiştirdiler. Mümkünse gidip kutuyu kontrol edip elden alın.

Tabi ki iyi olur. Overclock yapacaksanız zaten en mantıklı seçim sıvı soğutma. H110i' de bolca kullanılan ve tercih edilen bir soğutucu. Ben uzun süre bilgisayar başında iş yapan birisi olduğumdan sistem ömrünü uzatmak için overclock yapmadan kullanıyorum ama anakart bios'u zaten otomatik olarak belli bir miktar overclock yapıyor. 3.3 ghz'i 3.6ghz çalıştırıyor birşey yapmasanız bile. Ben overclock yapmadığım için Cooler Master Seidon 120V seçtim. Tekli ve giriş seviyesi, ucuz bir soğutucu. Fakat işlemcinin 60-70 dereceye geldiğini görmedim bile. H110i ile mantıklı bir overclock yaparsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Tabi seçim ve ne kadar overclock yapacağınız size kalmış.

Anakartı alırken kontrol edip alın. Bana vatan bilgisayar vitrin ürünü göndermiş. Bir hafta sonra anakart yandı hiçbirşey yapmamama rağmen. Ürün değişimi için gittiğimde oradaki arkadaş söyledi. Özür diledi gönderen adına ve değiştirdiler. Mümkünse gidip kutuyu kontrol edip elden alın.

Bilgisayari cyberpowerpc den aliyorum belki duymussunuzdur.Overclocku onlar yapicak %15 veya daha fazla bi oc yapilcak genel sisteme,parçalarda sorun cikcagini zannetmiyorum oldukca guvenilir bir yer

Bilgisayari cyberpowerpc den aliyorum belki duymussunuzdur.Overclocku onlar yapicak %15 veya daha fazla bi oc yapilcak genel sisteme,parçalarda sorun cikcagini zannetmiyorum oldukca guvenilir bir yer
Overclock onlar yapacaksa parça garantisi konusunda sorun çıkacağını zannetmiyorum...Çok önemli bir detay değil fakat bende çok yakın zamanda 980ti alacağım. Asus tercih ettim uzun araştırmalar sonucu. Siz neden Evga tercihi yaptınız. Belli bir kriteri varmı?

Overclock onlar yapacaksa parça garantisi konusunda sorun çıkacağını zannetmiyorum...Çok önemli bir detay değil fakat bende çok yakın zamanda 980ti alacağım. Asus tercih ettim uzun araştırmalar sonucu. Siz neden Evga tercihi yaptınız. Belli bir kriteri varmı?

Benim düşündüğüm ekran kartı evganın overclockladığı,superclock diye gecen bir modeli. Acx 2.0 olayı var bide net bir bilgi veremiyeceğim ama yabancı bir teknoloji sitesinde normal gtx 980 ti'ya nazaren % 26 daha soğuk ve yine yalan olmasın %35 normal gtx980 ti dan daha hızlı olduğunu okumuştum bulabilirsem tekrar bakarım

Benim düşündüğüm ekran kartı evganın overclockladığı,superclock diye gecen bir modeli. Acx 2.0 olayı var bide net bir bilgi veremiyeceğim ama yabancı bir teknoloji sitesinde normal gtx 980 ti'ya nazaren % 26 daha soğuk ve yine yalan olmasın %35 normal gtx980 ti dan daha hızlı olduğunu okumuştum bulabilirsem tekrar bakarım
Ana konuyu (anakart) çok saptırmak ve kafa karışıklığı yaratmak istemem fakat şu an hangi siteye (yerli/yabancı) bakarsam bakiyim Asus 980ti OC testlerde genelde hep birinci durumda. Birde asus bu kartta ilk defa insan eli değmeden otomasyonla üretim yapmaya başlamış durumda. Kısaca devre kartı elemanları daha dayanıklı durumda. Bende çok yakın zamanda 980ti kart alacağımdan dolayı çok çok fazla araştırdım. Tabi bu ince eleyip sık dokumak. Sonuçta hangi marka olursa olsun 980ti güzel bir kart.

Burada detaylı bir inceleme var.
GeForce GTX 980 Ti cards compared - The Tech Report - Page 1

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı