İ7 5930K ve Asus GTX 780 Ti ROG Matrix tabanlı sistem toplama

Devran Akar

Kilopat
Yer
KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Endüstriyel Tasarımcı
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayallerimin sistemi olmuş. :) Sadece kasa ve güç kaynağını değiştirirdim belki, o da kişisel kasa tercihine ve zevke kalmış sonuçta.

Hocam çok güzel olmuş. Ama ekran kartını 980 Strix alsan daha iyi olur ya da EVGA Classified 2.0 gelirse onu al.

Max 2014 veya 2015 kullanıyorsan çizim esnasında aşırı bir artış yaşanır 780Ti'den 980'e geçince.

Tavsiyem Evga Classified 2.0 , çünkü boost clock 1.4 ghz. Yani ellemesen bile yeter canın sıkılırsa overclock yaparsın. Kartta çok fazla yenilik var, cuda az olsada çok verimli. Bellek bant genişliği de sıkıntı değil, GPU render'a bile geçsen hiç sıkıntı çıkmaz 5 tflop'tan bahsediyoruz. :D

H110 o kasaya uyumlu mu bir araştır istersen.

PSU olarak CORSAIR RM SERİSİ 80PLUS GOLD 1000W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI ve kasa olarak da Corsair C70 Askeri Yeşil kasa öneririm. (Eğer yetiyorsa 750W da kafi o seriden. Ama emin de değilim.)
Sıvı soğutma olarak da CORSAIR HYDRO H100i öneririm. (Sıvı soğutma uyuyor mu emin değilim soket olarak.)
Bunları düzetirsen iyi olur.
Corsair C70 malzeme kalitesi olarak bir numara. Başka bir arkadaşa zorla aldırdım. Şimdi bana dua ediyor. :D

Hocam çok güzel olmuş. Ama ekran kartını 980 Strix alsan daha iyi olur ya da EVGA Classified 2.0 gelirse onu al.

Max 2014 veya 2015 kullanıyorsan çizim esnasında aşırı bir artış yaşanır 780Ti'den 980'e geçince.

Tavsiyem Evga Classified 2.0 , çünkü boost clock 1.4 ghz. Yani ellemesen bile yeter canın sıkılırsa overclock yaparsın. Kartta çok fazla yenilik var, cuda az olsada çok verimli. Bellek bant genişliği de sıkıntı değil, GPU render'a bile geçsen hiç sıkıntı çıkmaz 5 tflop'tan bahsediyoruz. :D

H110 o kasaya uyumlu mu bir araştır istersen.
Dostum yeni konu açmak istemedim.Bu sisteme ;

KINGSTON HyperX Predator DDR4 16GB (4X 4GB) 2666 MHZ
[TBODY] [/TBODY]

Bellek buldum uygun fiyata.Benim Rampage V ile bu rami 3200 MHZ'e kadar OC yapma imkanım var mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı