İ7 5930K ve GTX 980 mi İ7 4790K ve R9 295x2 mi ?

GTX 980 SLI, R9 295x2'den daha performanslı olur. Tasarım için ise 4790K yetecektir çok büyük projeler yapmıyorsanız 4790K'yı da zorlayamazsınız zaten.

@Smalldag Samsung'un bu modeli 4k ve 60 Hz

Oyun olarak yeterli verim alınamayacağını düşünüyorum.

Daha aciklayici bir cevap vereyim; 4k ve oyun iliskisi henuz cok yeni, ozel olarak gtx980 veya x monitorden verim alamazsiniz demedim, henuz oturmamis bir teknoloji, saglam bir oyun tecrubesi icin en azindan 295x2 gerekir diye dusunuyorum. Tabiki daha bilgili arkadaslar daha dogru cevaplar verebilie, bu benim kendi arastirmalarim sonucunda edindigim gorus.
Anladım kardeş gtx 980 oyun için yeterli düzeyde bir performans saglamayacagini düşünüyorsun ama ileriye dönük bir sistem topluyorsan ve bütçe kısıtlı değilse, ilerde 4k monitörün hakkını verecek bir ekran kartı alıp değiştirilebilir.Kisacasi boşa yatırım sayılmaz.

Tabikide boşa yatırım olmaz, ben de daha yeni sistem topladım fakat monitör seçimim 4k olmadı. Oyun performansı her şekilde gtx980 ile çok ileri seviyede olacaktır, 4k için söyledim sadece. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı