i7-6500U notebook ne kadar eder?

Her oyunda düşük FPS vermesi dışında bi sıkıntı yok hocam . Minecraft bile kasar mı ya ? Low ayarlar , 9 chunks , 1024x768. Diğer oyunları siz düşünün.
Benim kullandığım laptopda 1 TB HDD ve Intel i5 6200U işlemci ekran kartı olarak da GeForce 940M vardı, GTA 5'i en düşük ayarlarda 2 saat oynatıyordu sonra ya mavi ekran veriyordu ya da kapanıyordu. Onun haricinde çoğu oyunu oynadım COD BO1'e kadar oynadım. ETS 2 orta grafiklerde oynadım.

Benim kullandığım laptopda 1 TB HDD ve Intel i5 6200U işlemci ekran kartı olarak da GeForce 940M vardı, GTA 5'i en düşük ayarlarda 2 saat oynatıyordu sonra ya mavi ekran veriyordu ya da kapanıyordu
Ben eskiden orta ayarlarda 60-70 FPS oynayabiliyordum. Şuan düşükte 30 falan.
Sizin bilgisayarınızdan 4 sene önce çıkan bir model kullanıyorum ve 15 chunk, High ve 768p de gayet rahat oynatıyor. Driverlar güncel mi?
Hocam yapılacak herşeyi yaptım. Driverlar güncel , temizlettim, parçalarda sıkıntı yok.

Ben eskiden orta ayarlarda 60-70 FPS oynayabiliyordum. Şuan düşükte 30 falan.

Hocam yapılacak herşeyi yaptım. Driverlar güncel , temizlettim, parçalarda sıkıntı yok.
FPS düşüşü var anlaşılan, benim laptopum bozulmadan 4-5 ay içinde performans kaybetmeye başlamıştı. Sonra da bozuldu. Çipset arızası var dediler anakart komple değişecek dediler biraz daha inceleyince işlemcinin ve ekran kartının da çöp olduğunu fark ettiler. Bence geç olmadan bir tamirciye göster.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı