Bu bilgisayara 3500 veren kimse enayidir. Ancak garip bir şekilde, i5 7200U, 8 GB RAM, GT 940MX, 500 GB SSD'li bilgisayarı 5300TL'ye ilana koyan gördüm.
Bunu yapana Nitelikli Dolandırıcı diye Suç Duyurusunda bulunacaksın1050 Ti olan kasaya 9K yazan vardı hocam ne diyorsunuz.
Bu bilgisayara 3500 veren kimse enayidir. Ancak garip bir şekilde, i5 7200U, 8 GB RAM, GT 940MX, 500 GB SSD'li bilgisayarı 5300TL'ye ilana koyan gördüm.
Bunu yapana nitelikli dolandırıcı diye suç duyurusunda bulunacaksın.
Satılmıyor. İlana koydu sadece. 7 günde İlanı 2500TL'ye kadar düşürdü. Dikkatli okuyun.Demek ki o fiyata bile satılabiliyor.
Satılmıyor. İlana koydu sadece. 7 günde ilanı 2500TL'ye kadar düşürdü. Dikkatli okuyun.
Normalde bu PC'nin ederi bu. Eğer saçma sapan İkinci El furyasına kendinizi kaptırmak istiyorsanız basın 5000'i.Ya hocam, bu bilgisayarın değeri 2K gibi az bir sayı değil! Ben bu bilgisayarla neler neler yapabiliyorum ben satın alırken, 3200 TL idi ve bu 4 sene önceydi sene geçtikçe biraz fiyatı artsa en azından 3-4 arası gider. Lütfen fiyat düşünürken eski dolar mantığı ve ucuza ürün bulma düşüncesi ile yorum yapacaksanız yapmayın.
2000-3000 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.