i7 6700 Sistem Toplama

TeknoCrow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben böyle bir sistem topladım. Son kez sorayım dedim değiştirmem gereken bir yer var mı diye. Sadece oyun sistemi olacak ve uzun süre idare etsin istiyorum. Yorum yapmaktan çekinmeyin. İyi veya kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum. :)

Screenshot_2016-03-13-22-30-15-1.png

Ram'ı CL11 seçmelisin. Bu sisteme de o SSD olmamış. Kalite, kullanım ömrü ve tepki süresi olarak yetersiz. Samsung 250 gb 850 evo almanızı tavsiye ederim.

Hocam kusura bakma fazla bilgim yok da cl11 ne oluyor tam olarak? Bir de yaklasik bu butcede r9 390x ve i7 6700 li bir sistem kurabilir misin? Yarin alacagim sistemi.

CL değeri demek Ram'ın tepki süresi demektir. Bu performansa frekanstan daha çok fayda sağlar. Topladığın sistem çok uygun özellikle işlemci ve ekran kartı uyumu çok iyi. i7 6700, r9 390x için çok ideal. Bence dediklerimi eklediğinde çok güzel bir sistem olacak. :) Ha daha fazla ne olabilir; estetik açıdan olur. Birazcık daha fazla ödeyip küçük bir kasa toplayabilirsin.

Arkadaşlar ben böyle bir sistem topladım. Son kez sorayım dedim değiştirmem gereken bir yer var mı diye. Sadece oyun sistemi olacak ve uzun süre idare etsin istiyorum. Yorum yapmaktan çekinmeyin. İyi veya kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum. :)

Eki Görüntüle 147948
Soğutucuya gerek yok i7 6700 'e de gerek yok bence ben sana benim sistemimi göstereyim bu sisteme r9 390x ekle ,aynı performansı alırsın
sketch-1457896128511.jpg

Msi Z170i Gaming Pro Ac Intel Z170 Ddr4 2800mhz 1151 Mini-itx Ana 925 - n11.com
Cooler Master Rc-130-kkn1 Cm Elite 130 Mini-itx Mesh Pane... Kasa 787 - n11.com
Bunlara bide bronz sertifikalı bir güç kaynağı daha eklersen kasayı daha küçük ve şık bir hale getirebilirsin. Anakartın düşük frekanslı versiyonu seçebilirsin de daha uygun fiyata bulursan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayada burdan bakabilirsin benim hoşuma gitti fiyatıda iyi.

Hocam bu sistemede göz atın derim tam anlamıyla performans sistemidir. Oyun için 6600k fazlasıyla yetecektir. Anakart desen oyun için tasarlanmış olup ses sistemi ve bileşen kalitesi daha yüksek. Ekran kartı için zaten söylenecek birşey yok Sapphire R9 serisinde diğer markaları tokatlıyor. Özellikle R9 390x. SSD 240GB sıvı soğutma. Kasa fanları ve soğutması. Yani alınabilecek en mantıklı sistem budur diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 300
  • image.png
    image.png
    75,4 KB · Görüntüleme: 285
Hocam bu sistemede göz atın derim tam anlamıyla performans sistemidir. Oyun için 6600k fazlasıyla yetecektir. Anakart desen oyun için tasarlanmış olup ses sistemi ve bileşen kalitesi daha yüksek. Ekran kartı için zaten söylenecek birşey yok Sapphire R9 serisinde diğer markaları tokatlıyor. Özellikle R9 390x. SSD 240GB sıvı soğutma. Kasa fanları ve soğutması. Yani alınabilecek en mantıklı sistem budur diye düşünüyorum.
Bütçeye göre çok iyi sistem. Katılmadığım noktalar i5 6600k yeterli olsada i7 6700 den vazgeçilmemesi ve sıvı soğutmanın gereksiz olması. Sıvı soğutma bakım gerektirir ve OC yapılmadığında gereksiz olacaktır. onun dişında f/p olarak güzel. SSD seçerken de kullanım ömrünü de düşünmek lazım. Bence ömrü önemli bütçe yeterli olursa 850 Evo alınmalı.
Düzeltme: Yukarda önerdiğim mini Itx z170 anakart yerine bunu al.MSI B150M BAZOOKA Intel B150 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Fiyatı b150'nin minisi olduğunu bilmiyordum. Hem Ram'lere de uyumlu olur

@merttrkz Hocam düşünceleriniz için teşekkürler. :) 6600k ile 6700 arasında bütçe doğrultusunda ve performans konusunda tercihin 6600k olmasını daha doğru buluyorum neden diyecekseniz gözle görülür fark yaşanmayacaktır aralarında. Soğutma konusunda haklısınız, CM TPC tercih edilebilir OC yapılsa bile fazlasıyla iş görür. :) SSD'yi sistem olarak kullanırsa arkadaşa uzun soluklu yetebileceğini düşünüyorum sonuçta başarılı bir ürün, tabi bütçeye biraz ekleme yapılarak 850 Evo alınırsa daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı