Hocam böyle bir sistem için fazla değil mi?
Yani kaliteli. Türkiye gibi hat değerinin uçuk gediği bir yerde işine yarar. Düşük modellere de bakılabilir.Hocam böyle bir sistem için fazla değil mi?
Danışmadan önce ne istediğini bilmemiz gerekir. Mekanik klavye mi normal klavyemi, moba mouse mu normal mouse mu, ses kartlı kulaklık mı standart kulaklık mı yoksa kulakiçimi düşünüyorsun hiçbiri belli değil.
Ekipmanlar için bütçe nedir?
Corsair RM750x. Ben kullanıyorum, tam modüler, Gold sertifikalı. Tavsiye ederim. %65 yüke kadar fanını çalıştırmıyor, sesiz bayağı.
Ekipman;
Eğer FPS oyuncusuysan; iyi fare + mousepad + adam gibi bir kulaklık.
Tuzluysa sıkıntı yok hocam. Şimdi farkettim, sisteme yarım yamalak bakarak cevap vermişim.Hocam benim aklımda bir kaç model var, ama sizin de önerdiğiniz modele bakmak isterim. Mekanik klavye olucak, ses kartlı kulaklık, mouse pad, mouse olarak aklımda Corsair M65 Pro RGB Siyah modelini düşünüyorum.
En fazla 1200-1300 TL civarı olucak, herşey toplam olucak içinde klavye, mouse, mouse pad, kulaklık. Klavye daha sonra alınabilir diğerleri öncelikli.
Hocam PSU biraz tuzlu sanki ☺ cevabın için teşekkür ederim ☺
Cloud 71. yerine direkt Cloud alınabilir. Pek fark yok aralarında. Ayrıca M800 düşük profilli, mekanik hissi az bir klavye. 1300 TL ekipman içinse Strafe RGB alınmalı.
En mantıklısı. Revolver çok pahalı, Cloud 2'de de bir fark yok. G910 ve M800 daha az mekanik hissi vermekte.Ekipman olarak bende bunları öneririm o zaman.
Klavye: Corsair Strafe RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Mouse: Steelseries Rival 300 Optik Oyun Mouse- Siyah SSM62351 veya Logitech Mouse
Kulaklık: Logitech G633 Oyuncu Kulaklığı 981-000605 Fiyatı
Mousepad: Logitech Mouse Pad
Bu fiyata stereo kulaklık almak bence yanlış olur zaten. Cherry mx switchleri de en kaliteli switch çeşidinden biri sonuçta.En mantıklısı. Revolver çok pahalı, Cloud 2'de de bir fark yok. G910 ve M800 daha az mekanik hissi vermekte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.