i7 6700 Sisteme PSU Önerisi

Danışmadan önce ne istediğini bilmemiz gerekir. Mekanik klavye mi normal klavyemi, moba mouse mu normal mouse mu, ses kartlı kulaklık mı standart kulaklık mı yoksa kulakiçimi düşünüyorsun hiçbiri belli değil.

Hocam benim aklımda bir kaç model var, ama sizin de önerdiğiniz modele bakmak isterim. Mekanik klavye olucak, ses kartlı kulaklık, mouse pad, mouse olarak aklımda Corsair M65 Pro RGB Siyah modelini düşünüyorum.
Ekipmanlar için bütçe nedir?

En fazla 1200-1300 TL civarı olucak, herşey toplam olucak içinde klavye, mouse, mouse pad, kulaklık. Klavye daha sonra alınabilir diğerleri öncelikli.

Corsair RM750x. Ben kullanıyorum, tam modüler, Gold sertifikalı. Tavsiye ederim. %65 yüke kadar fanını çalıştırmıyor, sesiz bayağı.

Ekipman;

Eğer FPS oyuncusuysan; iyi fare + mousepad + adam gibi bir kulaklık.

Hocam PSU biraz tuzlu sanki ☺ cevabın için teşekkür ederim ☺

Hocam benim aklımda bir kaç model var, ama sizin de önerdiğiniz modele bakmak isterim. Mekanik klavye olucak, ses kartlı kulaklık, mouse pad, mouse olarak aklımda Corsair M65 Pro RGB Siyah modelini düşünüyorum.

En fazla 1200-1300 TL civarı olucak, herşey toplam olucak içinde klavye, mouse, mouse pad, kulaklık. Klavye daha sonra alınabilir diğerleri öncelikli.

Hocam PSU biraz tuzlu sanki ☺ cevabın için teşekkür ederim ☺
Tuzluysa sıkıntı yok hocam. Şimdi farkettim, sisteme yarım yamalak bakarak cevap vermişim.

Ama yine de Corsair ve Cooler Master'in 600 - 650 Watt bandındaki ürünlerine bakabilirsiniz. (y)

Mouse: Rival 300

Klavye Strafe RGB Red

Kulaklık G633

En mantıklısı. Revolver çok pahalı, Cloud 2'de de bir fark yok. G910 ve M800 daha az mekanik hissi vermekte.
Bu fiyata stereo kulaklık almak bence yanlış olur zaten. Cherry mx switchleri de en kaliteli switch çeşidinden biri sonuçta.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı