i7 6700 ve GTX 1070 Tabanlı Sistem Toplama

K'sız işlemci ve H170 mantıklı, Samsung SSD seçimi güzel, genel hatlarıyla sistem güzel performans verir. Benq teste pek gelmedi, test ettiklerimi önerebilirim o yüzden monitöre çok değinmiyorum. Sonra gelen mesajlarda Hi-Level SSD denilmiş, bir yerlerde Frisby PSU denilmiş, bunları tavsiye etmem sisteme yazık. Geç alın ama sistem kalite dengesini bozmayın, tadınız kaçmasın derim. Sonrasında güle güle kullanın :)

K'sız işlemci ve H170 mantıklı, Samsung SSD seçimi güzel, genel hatlarıyla sistem güzel performans verir. Benq teste pek gelmedi, test ettiklerimi önerebilirim o yüzden monitöre çok değinmiyorum. Sonra gelen mesajlarda Hi-Level SSD denilmiş, bir yerlerde Frisby PSU denilmiş, bunları tavsiye etmem sisteme yazık. Geç alın ama sistem kalite dengesini bozmayın, tadınız kaçmasın derim. Sonrasında güle güle kullanın :)
Ekran kartını yüksek tutup diğer parçaları düşük tutmak zaten mantıklı değil di hocam hiç. Monitör konusu aslında karışık biraz. Monitörü 1 sene felan kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum şimdilik benim işimi görsün yeter zaten dediğim gibi oyunların çoğunu TV'de oynayacağım. İşlemciye her ne kadar O.C yapmayacak olsam da stok soğutucu yerine Deep Cool Gammaxx S40 Soket Intel ve AMD 120x25mm Fanlı Fiyatı bunu düşündüm. Eğer 100-120 TL bandında bir öneriniz varsa onu da alabilirim.

@108971 Forumun sistem'den anlama seviyesini tespit etmiş olduk bu mesajın ile. Dünya'da en çok satılan PSU'lardan biri. Friby, Cougar'ın alt markası. Frisby ile alakası yok. Yabancı ülkelerde sadece Cougar. Cougar ayrıca XIGMATEK PSU'larıda üretiyor. Boş boş eleştirmiş arkadaş. Yok 900W'mı veriyor falan. Öyle birşey olsa zaten 80+ Bronze sertifikası alamaz.

Kardeşim Everest ve Frisby marka ürün zaten alınmaz. Sen bana buraya gelmiş Frisby marka PSU öneriyorsun. Eğer arkadaş almış olsaydı 1-2 hafta sonra bilgisayarım yandı yardım edin başlıklı bir konu açacaktı. @Ali Güngör bile sizin dediğiniz PSU'yu tavsiye etmemiş. Ayrıca ne bu kendini yüksekte gösterme çabası ? Yok forumun sistemden anlamasını tespit etmişiz bilmemne, şuan gözümde bir bakkaldan farkın yok. Ayrıca Frisby Cougar'ın alt firması olsa bana ne ? Sonuç olarak ürünlerinin %99'u kalitesiz ise onda da vardır bir hayırsızlık.

Son düzenleme:
overclock sağlıklı değildir. 900 liraya alacağınız i5 6600K için 300 liralık soğutucu + 1200 liraya geliyor. o soğutucuları enindede sonundada alacaksınız.
1100 liraya sıfır i7 6700 satılıyorken, i5 6600K almanın mantığı yok.

overclock sağlıklı değildir. 900 liraya alacağınız i5 6600K için 300 liralık soğutucu + 1200 liraya geliyor. o soğutucuları enindede sonundada alacaksınız.
1100 liraya sıfır i7 6700 satılıyorken, i5 6600K almanın mantığı yok.
Kesinlikle hocam bende sırf bu yüzden i7 6600k yerine i7 6700 seçtim. i7 6700 ün yanına soğutucu almayacaktım ama sessiz ve ısınmayan bir sistem istiyorum o yüzden 100 120 TL arasında soğutucu alacağım. O.C ile uğraşmak istemiyorum. İşlemciyi yıpratmak istemiyorum. Çünkü bu işlemciyi 7-8 boyuna değiştirmeyi düşünmüyorum.

Başka önerisi olan var mı sistem ile ilgili ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı