Dizüstüne harici ekran kartı bağlamak için mini PCI express fiyatlarına baktım 10 dolardan 50-60 dolara fiyatlar değişiyor. Bu ürünler arasındaki fark nedir? Uyumluluk sorunu gibi bir şeyle karşılaşmak istemiyorum.
www.aliexpress.com
www.aliexpress.com
Dizüstünde şu anda i7 6700HQ, DDR3 16GB RAM, GTX 960m bulunmakta. Bu sisteme 1060 6 GB takmayı düşünüyorum. Sadece harici ekrana bağlı olarak kullanacağım. BenQ XL2411 monitörüm var, ekran kartından DVI-D çıkışı ile monitöre direk bağladığımda sıkıntısız 144Hz alabilir miyim? Genel olarak bu işlemi yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor? Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Son olarak GTX1060 6 GB için kaç wattlık PSU yeterli olur?
1.91AU $ 18% OFF|New Pci-e Usb 3.0 Pci-e Express 1x To16x Extender Riser Card Adapter Sata 6pin Power Cable For Bitcoin Mining - Add On Cards & Controller Panels - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
903.34TRY |PCIe PCI E EXP GDC harici dizüstü Video kartı Dock/dizüstü bilgisayar yerleştirme istasyonu (Mini PCI E arayüzü versiyonu)|video card dock|laptop docking stationcard dock - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Dizüstünde şu anda i7 6700HQ, DDR3 16GB RAM, GTX 960m bulunmakta. Bu sisteme 1060 6 GB takmayı düşünüyorum. Sadece harici ekrana bağlı olarak kullanacağım. BenQ XL2411 monitörüm var, ekran kartından DVI-D çıkışı ile monitöre direk bağladığımda sıkıntısız 144Hz alabilir miyim? Genel olarak bu işlemi yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor? Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Son olarak GTX1060 6 GB için kaç wattlık PSU yeterli olur?
Son düzenleyen: Moderatör: