İ7 6700HQ notebook düşük FPS sorunu

oguzcan855

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle notebook'umun özelliklerini yazayım.
ASUS
  • İ7 6700HQ işlemci
  • 16 GB 2133 MHZ RAM
  • NVİDİA 965M 4GB EKRAN KARTI
  • 128GB SSD 1TB HDD 7200 RPM
Kısaca bunlar.
Ben ne yaptıysam ne ettiysem bütün driver'larımı BIOS'umu her şeyimi de güncellediysem de ben bu PC'den performans alamıyorum. Oyunlarda sıcaklıklar normal CPU ankart kısaca hepsi 50 C değerlerinde. Her şey iyi güzel ama bir sıkıntı var. 2 aydır ugraşıyorum. LOL oynuyorum mesela FPS 100'ün altına kadar düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım fakat yine olmadı.Oyunu açarken 965m ile açtıgını söylüyor fakat ekran kartını çalıştırmıyor. AİDA 64 'den kontrol ediyorum ısınma bile yok sabit.

Asus GL752 markası

Sorunu buldum aida 64 ile oyundayken bütün doananım çalışıyor nvidia masaüstü programında gösyeriyor oyunu çalıştırdım ama ekran kartı devreye girmiyor.Çünki baktım ekran kartı ısısı 45 de sabit.Bunu nasıl devreye sokabilirim? Nvidia denetim masasından oyunuda seçtim yüksek performanslı nvidia işlemciside dedim ama ekran kartı devreye girmiyor.Hem intel grafik hemde harici ekran kartı ikiside güncel ve driverları yüklü bu arada.Yani bilgisayarda eksik donanım yok.Her şey güncel.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı