Şimdi şöyle ben x550vx modelini kullanıyorum. Senin bilgisayarın fotoğraflarına da baktım galiba aşağı yukarı aynı kalıkta bir kasa kullanılmış. Kasa maalesef ki çok ince ve hem işlemci hem de ekran kartı için aynı borular geçiyor 2 tane. Arkadaşların önerdiği vakumlu soğutucuların ucuzundan almıştım yıllar önce aliexpressden 35-40 TL fiyatıyla. Fakat hiçbir işe yaramadı. Hatta sana dahasını söyleyeyim ben bu bilgisayar için tüketici heyetine gittim haklı bulundum fakat vatan bilgisayar bana dava açtı ve kaybettim haksız yere. O konuya pek girmek istemiyorum şuanda. Bu güne kadar bir fps drop yemedim, kapanma vs hiçbir şey yaşamadım laptopla ki battlefield 1, battlefield V, red dead redemption (1280x720 textures ultra diğerleri low medium) oynayabiliyorum. Demem o ki pek kafaya takma bu saatten sonra çünkü bu işlemci için ne cooling pad, ne vakumlu soğutucu ne de termal macun işe yarıyor. Bu şekilde kullanmaya bak zaten hepsinin bir ömrü var şunun şurasında maksimum bir yıl daha gider cihaz sonra çöp. Sanki içimi dökmüş gibi oldum ama elimizde olmayan bir sebep ve asus un maalesef ki kronik sıkıntılı cihazlarına sahibiz, canını sıkma