i7 6700k, G1 Gaming Z170X ve 1080 Ti Sistem

Semih Demir

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
  • Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8MB Cache LGA1151 İşlemci
  • Gigabyte G1 Gaming Z170X-Gaming 7 Intel Z170 Express 3866MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart
  • Team DELTA 16GB 3000MHz DDR4 CL16 Kırmızı Soğutuculu LEDli Dual Bellek Kiti
  • ASUS Geforce GTX1070 ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı (STRIX-GTX1070-O8G)
  • Corsaır Hydro H100İ V2 (Su Soğutma) Extreme Performance Cpu Soğutucusu
  • Corsair Force LE 120GB 560MB-530MB/s Sata3 SSD
  • WD Blue 2TB 5400RPM SATA 3.0 64MB 3.5" Sabit Disk
  • NZXT S340 Kar Beyazı kasa
  • NZXT HUE+ RGB LED kit
  • EVGA Supernova GQ 750W 80+ Gold Modüler Güç kaynağı
Dostlar ekteki sistemi GTX 1070 kartsız olarak 4.000 liradan alacağım. Bu süre zarfında bekleyip GTX 1080 Ti taksam nasıl olur uyumsuzluk olmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda birçok kişide gtx1080 ti ile sistem toplayıp sorular sorduklarını gördüm. Arkadaşlar nerden buluyorsunuz bu kartı? Kim satıyor? Söyleyin bizde alalım. :cool:
Daha performans testleri piyasaya çıkmadı kartın. :LOL::LOL::LOL:
Kartı bulduysanız takıp kullanabilirsiniz. Bir uyumsuzluk olmaz.

HDD'si sana kafayi yedirtir resmen. Biz 7200 RPM HDD'ler bile yavas SSD alin derken burada 5400 RPM HDD var. Cok yavas. HDD kesinlikle alinamaz ve kabul edilemez.

Forumda birçok kişide gtx1080 ti ile sistem toplayıp sorular sorduklarını gördüm. Arkadaşlar nerden buluyorsunuz bu kartı? Kim satıyor? Söyleyin bizde alalım. :cool:
Daha performans testleri piyasaya çıkmadı kartın. :LOL::LOL::LOL:
Kartı bulduysanız takıp kullanabilirsiniz. Bir uyumsuzluk olmaz.
Satışa sunulduktan sonra temin edeceğim dostum fiyatına göre değerlendirme yapıp alacağım.

HDD'si sana kafayi yedirtir resmen. Biz 7200 RPM HDD'ler bile yavas SSD alin derken burada 5400 RPM HDD var. Cok yavas. HDD kesinlikle alinamaz ve kabul edilemez.
Ne yapmamı tavsiye edersin peki? Bu şekilde teslim alacağım ne gibi değişiklik yapmam gerekir?

HDD dışı sistem iyi. GTX 1080 Ti ile de uçar sistem.
Uyumsuzluk olmayacağını söylüyor arkadaşta bakalım bir sorun çıkarmaz inşallah.

Mumkunse HDD'siz al. GTA 5 gibi oyunlarda acilis ekraninda 15 DK beklerim diyorsan alabilirsin o HDD'yi. Ayrica bilgisayarin hizini etkiler HDD. Sanki 10 yillik sistem gibi yavas calisir.

Tam bütçe belirtirsen belki daha iyi sistem tavsiyesi yapabilirler burdaki arkadaşlar. HDD fazlasıyla yavaş. Eğer SSD alacak bütçen yoksa uygun fiyatlı Toshiba P300 serisi HDD lere bakabilirsin.

Tam bütçe belirtirsen belki daha iyi sistem tavsiyesi yapabilirler burdaki arkadaşlar. HDD fazlasıyla yavaş. Eğer SSD alacak bütçen yoksa uygun fiyatlı Toshiba P300 serisi HDD lere bakabilirsin.
Şuan ki sistemim bu sistemden daha üst seviye bileşenlere sahip. Sadece değişim yapacağım için böyle bir sistemde hoşuma gidince almak istedim. HDD sıkıntı evet bakalım hayırlısı olsun.

Mumkunse HDD'siz al. GTA 5 gibi oyunlarda acilis ekraninda 15 DK beklerim diyorsan alabilirsin o HDD'yi. Ayrica bilgisayarin hizini etkiler HDD. Sanki 10 yillik sistem gibi yavas calisir.
Vay be... O kadar kötü... HDD olmadan da olmaz diyenler var ama?

Şuan ki sistemim bu sistemden daha üst seviye bileşenlere sahip. Sadece değişim yapacağım için böyle bir sistemde hoşuma gidince almak istedim. HDD sıkıntı evet bakalım hayırlısı olsun.

Vay be... O kadar kötü... HDD olmadan da olmaz diyenler var ama?
HDD, ucuz fiyata yüksek depolama alanı için gayet iyi fakat kötü bir HDD size işkence çektirir. Aynı siz kuantum fiziği bilen biriyken size çarpım taboşuna çalıştırmaları gibi olur. :D

@Semih Demir Aynen o kadar kotu. Tabi ki HDD de vazgecilemez. Dedigim gibi yavas bir HDD size oyle iskence cektirir. Ama hizli bir HDD de yuksek depolama alani sayesinde yardimciniz olacaktir. Bu yuzden onemli. Olmazsa olmaz degil. Paran varsa basarsin 600-1000 TL alirsin 500 GB veya 1 TB SSD :D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı