[Alındı] i7 6700k + Gigabyte Z170X Gaming 3

@log Şu anlık ekran kartını almam biraz zor. Zaten monitörüm de 720 p olduğu için ekran kartı daha sonra alacağım büyük ihtimal ile GTX 970-980 yada Amd tarafından denk bir kart. Şuan önceliğimi depolamaya veriyorum çünkü sistem can çekişiyor.

@BurakSancak Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. :LOL:

@Mustafa K. Evet bende öyle yapacağım. Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. :)

@Tisy Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Şu anda işteyim. Akşama eve gidince bol bol fotoğraf atarım. :ROFL:
:ROFL:

Dostum sen sistemi aldıktan sonra bana baya yardımcı olmuştun konularda. Bende imzamdaki sistemi toparladım. Şuan custom sıvı soğutma sistemi kurayım konu açıp görselleri paylaşacağım :)

Güle güle kullan bende i5 6600k lı sapphire fury x li gigabyte gaming 5 li bir sistem düşünüyorum çok sağlam işlemci anakart ve ram var seninkin de hayırlı olsun.Amd r9 fury al sapphire tri-x o fiyata gtx 980 anca alınıyor ondan çok daha iyi sıkıntı çekme.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı