i7 6700K & GTX 1070 Need For Speed Payback Performansı

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.571
Bu oyunda işlemci kullanımı hiç stabil değil. Bir anda %60'dan %95'e kadar çıkabiliyor. Sanırsam bu yüzden olabilir. Bir de voltajı fazla vermiştim. 1.380'e kadar çıkıyordu o testte.

NFS, Forza veya Project Cars gibi oyunlarla kıyaslanabilecek türde bir yarış oyunu değil. Biri simülasyon biri arcade yarış oyunu. Tabii bu Payback'in başarısız bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Kimse NFS'yi Project Cars veya Forza Motorsport ile kıyaslamadı ki zaten. Forza Horizon arcade kategorisinde ve en iyilerden biri olarak gösteriliyor. Gerek review yüzdeleri gerek de kullanıcıların görüşleri ile Forza daha üstün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynansa bile artık eski zevkini vereceğini zannetmiyorum. O modifiye etmesi, yarışları, takım kaçışları, boostları vs. herşeyiyle güzeldi. Altımızdaki arabayla az mı hava atardık millete. Hele birde pahalı bir araban varsa millet toplanırdı etrafına. Tamam kalabalık olmasa da bir iki kişi duruyordu bakmak için.

Oyun kesinlikle güzel. Serinin en beğendiğim oyunu diyebilirim. Ayrıca optimizasyonda sıkıntı göremedim. Benim sistemle gayet rahat oynayabiliyorum. FPS düşüşü pek görmedim. Oyun sağlam RAM yiyor yalnız.

Xeon E5430, HD 7770 ekran kartı ve 8 GB DDR2 RAM ile birlikte şehir içi 25-40 arası, şehir dışı 40-60 arası alıyorum. Bilgisayarımın Payback açtığına inanamıyorum

Daha sistem tam oturmamış zaten. Eksiklikleri güncellemeyle düzeltiyorlar. Eski tadı vermese bile NFS World oynayabilmek mümkün yani. Kesinlikle eski tadı vermiyor olsa bile benim 3 gündür oynadığım ve büyük ihtimal oynamaya devam edeceğim oyunlardan biridir World.

O da senin zevkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…