i7 6700K ve GTX 1070

Yaklaşık 750 TL artıyor. Kasayı keyfine göre seç ya da ne gibi şeylere önem verdiğini belirt ona göre bakarız. Örneğin; sessizlik, tip, F/P...vb Bu sistem referans olsun, bileşenler değişebilir, ama benzer olsun.

Mesela yukarıdaki anakart yerine; Gigabyte GA AB350 Gaming 3 tavsiye ederim ama biraz daha pahalı.

Yukarıdaki SSD'yerine; WD Blue, Samsung 850 Evo ya da Samsung 960 Evo. Bunlar haricinde başka bir şeye yönelme. Boşuna yazmıyorum bak dikkate al. Her bileşen için onlarca "uzun" mesajı herkese atamam.

Ekran kartını cebine ve kafana göre alabilirsin.

PSU'yu en az 600W ve Bronze sertifikası olacak şekilde kafana ve cebine göre alabilirsin. Everest falan olmasın, sen en iyisi sor.

Kasada 250 liranın altına düşmemeye çalış, cidden tenekeleşmeye başlıyorlar.

Belleği kesinlikle çift kanal al, ister 2x4GB ister 2x8GB al, ama en az 3000MHz olsun ve en fazla 3200MHz olsun. Farklı bir bellek alacaksan bunu mutlaka sor, önemli!

Verdiğim alternatiflerin dışına çıkmamaya çalış, emin ol boşa değil...

Hocam gerçekten çok çok teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için 1 sorum var sadece r7 1700 oyunlarda performansı r5 1600' den daha düşük oluyor diyorlar doğru mu ?

Birde PUBG, ARMA 3 , GTA 5 , CS:GO vb. oyunlarda sorun çıkartmaz dimi

WD almasın mı?
O bir ara "çok" ucuz olduğu için öneriliyordu. Yoksa bu ikisi ile kapışacak düzeyde değil. Fakat SSD'de WD Blue farklı, 850 Evo'dan azıcık daha iyi.

Artık bu ikisi de yoksa tek seçenek WD Blue HDD kalıyor, buda yoksa hiç alınmasın illaki bir yerden birisi bulunur.

Hocam şöyle bir sistem yaptım sadece kasa everest rampage majesty olabilir onun dışında nasıl ?

Dosya Ekleri

• Adsız34.png
    Adsız34.png
    87,5 KB · Görüntüleme: 197
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı