i7-7700HQ ısınma problemi

Dellendimbak1

Kilopat
Daha fazla  
Undervolt yaptım, 90 derceden 85'e indi. Ama hala çok sıcak ve Undervolt kendi kendine iptal oluyor. Bir süre sonra tekrar yapmak zorunda kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bende aynı problemi yaşıyorum. Ama yaz sıcaklarını da düşünürsek bu normal gibi. Kışın rahat rahat oyun oynarken şimdi bilgisayarım resmen susmuyor. Kulaklığın sesini açmak zorunda kalıyorum. Bence o biraz hava sıcaklığından kaynaklı:)

Maalesef cihanızın inceleme videolarında hiç birinde işlemci sıcaklığını göstermemişler ve sadece ekran kart sıcaklığı mevcut ondada normal seviyelerdeç Eğer işlemci sıcaklığı oyun esnasında sürekli 90 ve üstü civarında seyrediyorsa servise götürmeniz gerekiyor.

Maalesef cihanızın inceleme videolarında hiç birinde işlemci sıcaklığını göstermemişler ve sadece ekran kart sıcaklığı mevcut ondada normal seviyelerdeç Eğer işlemci sıcaklığı oyun esnasında sürekli 90 ve üstü civarında seyrediyorsa servise götürmeniz gerekiyor.
Dediklerinizi deniyeceğim .
90 dereceyi geçerse, servise götürmenizi tavsiye ediyorum. Bir baksınlar. 90+ derece normal bir sıcaklık değil.
Laptopumun kendi kendine overclock yapıtğı için bu kadar oluyormuş güç seçeneklerinden max işlemci kullanımı 99 yaptım overclock kapandı ve sıcaklık tam yükte en fazla 85 derece oluyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı