S sogukdusetkisi Hectopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım özellikleri başlıktaki gibidir. Full HD - Full ayarlarda: GPU Kullanımı : %30-%55 arası CPU Kullanımı : %20 - %40 arası Aldığım FPS değerleri: 90-160 FPS aralığında Windows 10 Pro kullanıyorum. Güncellemeler yapılı. Bütün driverlar güncel. Aynı bilgisayara sahip arkadaşım 250-300 FPS arası alıyor. Performans nasıl arttırabilirim yada nerelerde yanlış yapıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2017
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım özellikleri başlıktaki gibidir. Full HD - Full ayarlarda: GPU Kullanımı : %30-%55 arası CPU Kullanımı : %20 - %40 arası Aldığım FPS değerleri: 90-160 FPS aralığında Windows 10 Pro kullanıyorum. Güncellemeler yapılı. Bütün driverlar güncel. Aynı bilgisayara sahip arkadaşım 250-300 FPS arası alıyor. Performans nasıl arttırabilirim yada nerelerde yanlış yapıyorum?
L luvance Kilopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #2 oyun ayarları içerisinde bir özellik vardı şu fpsyi sabitlemek için şu anda hatırlamıyorum onu kapatman gerekli Artı 0 Eksi
oyun ayarları içerisinde bir özellik vardı şu fpsyi sabitlemek için şu anda hatırlamıyorum onu kapatman gerekli
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #3 Oyun içerisinde konsola yazılan kodlar var onlar FPS'yi etkiliyor arkadaşın öyle bir şey yapmış olabilir. Artı 0 Eksi
Oyun içerisinde konsola yazılan kodlar var onlar FPS'yi etkiliyor arkadaşın öyle bir şey yapmış olabilir.
KS KS S sogukdusetkisi Hectopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #4 luvance dedi: oyun ayarları içerisinde bir özellik vardı şu fpsyi sabitlemek için şu anda hatırlamıyorum onu kapatman gerekli Genişletmek için tıkla... V Sync kapalı tabiki FurkanEmir41 dedi: Oyun içerisinde konsola yazılan kodlar var onlar FPS'yi etkiliyor arkadaşın öyle bir şey yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yapmamış Artı 0 Eksi
luvance dedi: oyun ayarları içerisinde bir özellik vardı şu fpsyi sabitlemek için şu anda hatırlamıyorum onu kapatman gerekli Genişletmek için tıkla... V Sync kapalı tabiki FurkanEmir41 dedi: Oyun içerisinde konsola yazılan kodlar var onlar FPS'yi etkiliyor arkadaşın öyle bir şey yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yapmamış