Daha fazla
Böyle bir açıklama mevcut. Delid bu yüzden çıktı zaten.K serisi çarpan kilidi açık demektir. Overclock yapmak zorundasınız diye bir şart yok.
i7 7700K ve i7 6700K'nın ani sıcaklık sıçraması sorunu mevcut. Eğer siz bir de overclock yapar, voltajı arttırırsanız sıcaklık sıçramaları ve anlık artış 5 derece ise 10 dereceye çıkacak, işlemci olumsuz etkilenecektir. Böyle bir açıklama mevcut olmasa bile bence de yapılmamalıdır.
Yanlış anladınız. 7700K için demedim genel olarak konuştum. Bu tür olaylar sonucunda ortaya çıktı.Delid daha önce de vardı. Intel lehim yerine macuna geçtiğinden beri delid var. Son olarak bu sıçramalar ve 8700K'nın ısınmaları sonrası daha da arttı.
İade edip 8600K almalısınız. Çoklu çekirdekte önde ve 2 çekirdek avantajı var. Güncel soket bakımından da önde.
Intel Core i5-8600K 3.60GHz LGA1151 İşlemci Fiyatı
İntel 7700K gibi bir işlemciye O.C yapmayın diye açıklama yaptı. 3 liralık fan nasıl yetecek açıklarsanız seviniriz.
Seidon 120V önerilmeyen bir AIO sıvı soğutma.
Hatta direkt 120mm AIO sıvı soğutmaları önermiyoruz.
Termal macun olarak Thermal Grizzly Kryonaut'a bakabilirsiniz.
Soğutucu için bütçeniz nedir ve kasanız nedir?
Tabii ki yeterli olur. Sonuçta giriş seviyesi ama güzel bir sıvı soğutma. Intel onun yanına 3 liralık fan veriyor da yetiyor. OC bile yaparsın rahatça.
Çok kısa bir süre Seidon 120 ile 7700K kullandım, 3 hafta kadar. Sonra performansını beğenmediğim için Ryzen'e geçtim.Hali hazırda kullandığım anakart Z270 Tomhawk. 8. nesil için 370 çip seti lazım. O yüzden şimdilik hayal.
Soğutucuya bir bütçe ayırmadım. Elimdeki işimi görür mü ?
Ayrıca seidon 120v ile sıcaklık değerleri tahmini nasıl olur ?
Kullanıcı mısınız ? Yoksa tahmini mi konuşuyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.