i7 8. nesil Monster ile Hackintosh yapmak mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bildiğim ve deneyimlediğim, EFI kısmında değişiklikler olduğu için DualBoot yapılamadığı, macOS sonrası BootCamp ile Windows kurulması gerekiyor.

En azından ben böyle deneyimlemiştim. Tavsiye eden çoğu kişiden de böyle gördüm.
Hayır yapılıyor. Clover ile çok basit zaten, OpenCore ile'de Catalina vs sürümde macOS kurulum sonrası Windows kurulabilir tek disk üstünde boot edilebilir. BootCamp gerek yok.

Hayır yapılıyor. Clover ile çok basit zaten, OpenCore ile'de Catalina vs sürümde macOS kurulum sonrası Windows kurulabilir tek disk üstünde boot edilebilir. BootCamp gerek yok.

Bununla alakalı bir rehber ya da blog var mı? Kendim bizzat Catalina ile DualBoot denedim, Windows kurulu bir laptopta ama başaramadım, OpenCore ile. Araştırdığımda da birçok kaynak kurulumun mümkün ve sağlıklı olmadığını söylemişti.

Teşekkürler düzelttiğiniz için.

İkinci yol deneysel. İlk yol çalışıyor. Kendim bizzat çok sayıda ve farklı sistemler üzerinde'de denedim.

İkinci yol deneysel. İlk yol çalışıyor. Kendim bizzat çok sayıda ve farklı sistemler üzerinde'de denedim.

Teşekkürler. :)

Sanırım bu iş için uygun bir zaman değil çünkü bir yandan vizelerle uğraşırken bir andan da C++ ile uğraşıyorum şu an PC benim için hayat damarlarımdan birisi Monster alırken yaptığım salaklığı burada yapmak istemiyorum şu anda bu iş benim için beklemede ama işin ehli birisi ben yaparım derse her türlü ulaşabilir bana.

Mesajın en başına bakarsanız yeni olduğumu söyledim burada işler nasıl yürüyor bilmiyorum anlayışınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı