Hocam o hangi imaj? Clover Big Sur indirin. Legacy boot için oranın moduyla konuştum yöntemim var Big Sur kuralım.Hocam pardon ben EFI'yi değiştirirken yanlışlık yaptım o yüzden öyle oldu şimdi düzeldi ama benim halihazırda klavye ve mouse in çalışmama sorunu vardı o hala devam ediyor.
Hocam o hangi imaj? OSXINFO'da Big Sur indirin. Legacy boot için oranın moduyla konuştum yöntemim var Big Sur kuralım.
Clover Big Sur indirin Legacy ayarlayacağız. Yok arkadaş Mojave kalsın derseniz Mojave kalsın.Clover Mojave şu anki.
Clover Big Sur indirin Legacy ayarlayacağız. Yok arkadaş Mojave kalsın derseniz Mojave kalsın.
İkisi de kolay Mojave’den devam edelim ekran kartı için kullanacağım yamayı biliyorum zaten. Yükleniyor şu anda configinizi vereceğim configle değişin. config EFI/OC içerisindedir.Benim için fark etmiyor size hangisi kolayına gelirse.
İkisi de kolay Mojave'den devam edelim ekran kartı için kullanacağım yamayı biliyorum zaten. Yükleniyor şu anda configinizi vereceğim Config'le değişin. Config EFI/OC içerisindedir.
@KyryloDN şu Config'le bir deneyin.
Hocam ban yemiştim de geldim. Config oluşturup etiketleyeceğim sizi.Hocam Config'i değiştirdim ama USB'lerim çalışmıyor hala.
@tahaklkt
@tristessehivernale
Hocam USB için çözüm bulabildiniz mi? @tahaklkt
Hocam ban yemiştim de geldim. Config oluşturup etiketleyeceğim sizi.
Hocam BIOS ayarların ne alemde? Çözünce de çözümü buraya yaz Fjallsarlon hocam merak etmesin.Hocam Config ne durumda? Ona göre PC'yi kapatacağım