i7-860 Sisteme macOS nasıl kurulur?

KyryloDN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Донецьк
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home
Sistemime Hackintosh kurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Hackintosh bilgim sıfır acaba yardımcı olabilecek var mı?
-i7-860 2.8 GHz.
-GT 740 1GB (GK107)
-8 GB RAM.
-240 GB SSD.
Not: Sistemim UEFI boot desteklemiyor!

Sistemime Hackintosh kurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Hackintosh bilgim sıfır acaba yardımcı olabilecek var mı?
-i7-860 2.8 GHz.
-GT 740 1GB (GK107)
-8 GB RAM.
-240 GB SSD.
Not: Sistemim UEFI boot desteklemiyor!

Bu sistemden fazla verim alamazsın boşuna uğraşırsın.

Son düzenleme:
@Kleyn hocam EFI'yi ne zaman atarsınız? Biraz sabırsızım da. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdan imajı indirin ve USB'ye BalenaEtcher ile yazdırın, sonrasında yeni oluşan OC EFI adlı bölümün içindeki EFI'yi silin ve bu EFI'yi atın, ardından sistem UEFI olmadığı için aşağıdaki boot dosyasını direkt USB'nin içine atın ve adını boot olarak değiştirin. Sonra kuruluma geçmeyi deneyin.

Aşağıdan imajı indirin ve USB'ye balenaEtcher ile yazdırın, sonrasında yeni oluşan OC EFI adlı bölümün içindeki EFI'yi silin ve bu EFI'yi atın, ardından sistem UEFI olmadığı için aşağıdaki boot dosyasını direkt USB'nin içine atın ve adını boot olarak değiştirin. Sonra kuruluma geçmeyi deneyin.

Şu an imajı indiriyorum birkaç dakika içinde inmiş olur. Herhangi bir sorun olursa bilgilendireceğim sizi.

USB den Boot etmeyi deniyorum ama kısa çizgi yanıp yanıp sönüyor
IMG_20221031_005403_784.jpg

@e.n.e.s

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı