i7 860 ve RX 570 darboğaz yapar mı?

Makaleler
2
Arkadaşlar selam.

RX 570 almayı düşünüyorum çünkü tam bir F/P ürünü. Lakin, işlemcim 1. nesil ve darboğaz yapacağını düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Daha önce bununla alakalı bir konu açılmış lakin herhangi bir cevap bulamadım.

Böyle bir video var. 1060 6GB takılmış ve CPU kullanımı %35'lerde gözüküyor. Kaldı ki, RX 570 1060 6GB kadar güçlü bir kart değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben RX 570 kullanıyorum. R3 2200G işlemci bazı oyunlarda (Crysis 3) dar boğaz yapıyor fakat FPS değişimi olmuyor. yine de iyi bilen birisi yanıtlarsa senin için daha iyi olur.

Bence de besler diye düşünüyorum. İlk nesil olsa da yabana atılacak işlemciler değil bunlar. Ama bütçe varsa 580 alın. İlerde sistem değişikliği yapsanız bile ekran kartını kullanırsınız.

Merak etmeyin hocam sıkıntı çıkmayacaktır. Quad Core serisinin işlemcilerine bile iyi bir overclock ile darboğaz yapmayacığını (gerekli koşullarda) düşünüyorum.

Normalde arkadaşımdan R9 380X almayı düşünüyordum, 550 liraya. Lakin madem böyle bir rakam veriyorum daha iyisini alayım dedim. Darboğaz yaşamak beni üzer.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı