i7 860 ve RX 570 darboğaz yapar mı?

Tabi, bütçesi uygunsa ve sistemi yükseltecekse mantıklı olur, ben soruyu RX 570 üzerine sorduğu için öyle cevap verdim.
İlerisinide düşünmesi gerekli bence. Şuan güzel indirim yapmış hepsiburada.com sitesi. İlerde anakart, bellek ve işlemci değiştirerek bu ekran kartını 1080p için epey kullanır.

Normalde arkadaşımdan R9 380X almayı düşünüyordum, 550 liraya. Lakin madem böyle bir rakam veriyorum daha iyisini alayım dedim. Darboğaz yaşamak beni üzer.
Haklısınız hocam, yalnız size tavsiyem 8 GB olan versiyonunu almayın sakın. Gereksiz. RX 570, 8 GB veriyi işleyebilecek güçte değil. 1200 TL civarlarına çıktıysa da bütçeniz RX 580 4 GB alın, darboğaz yapsa bile öldürmez :)

Haklısınız hocam, yalnız size tavsiyem 8 GB olan versiyonunu almayın sakın. Gereksiz. RX 570, 8 GB veriyi işleyebilecek güçte değil. 1200 TL civarlarına çıktıysa da bütçeniz RX 580 4 GB alın, darboğaz yapsa bile öldürmez :)

Hocam bütçe olsa alırım tabii ama bütçem aşağıdakine yetiyor 🙂

Aynen öyle. Bende onu önerdim arkadaşa. Gitsin alsın 1175 TL' ye Rx580 4G bence de.
Hocam bütçe olsa alırım tabii ama bütçem aşağıdakine yetiyor 🙂

Bence biraz daha zorla al bu kartı. 200 TL çok değil bu iki kart arasındaki performansa bakınca. Ama çıkışmaz dersen, 570 alırsan besler işlemcin.

Teşekkürler dostlar kafamda soru işareti kalmadı 🙂

Bu aşağıda ki site kafamı karıştırmıştı.

Hocam zaten anladığım kadarıyla bütçe yükseltip almışsınız, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Aynen ya tek fanlı model almak istiyormuş. O halde arada 350 TL civarı fark var ve bu fark cebi zorlar :) Bence de hayırlısı olsun. İşinizi fazlasıyla görecektir. A+ oyunları low oynatır ama sonuçta ortalama FPS ile oynatır.

Teşekkürler dostlar kafamda soru işareti kalmadı 🙂

Bu aşağıda ki site kafamı karıştırmıştı.

O sitenin sonuçları yanlış çıkabiliyor.
@Silinen üye Dostum neden kızgın attın?

Hocam bütçe olsa alırım tabii ama bütçem aşağıdakine yetiyor [emoji846]

Ben memnunum bu modelden. Ama biraz daha ekleyip çift fanlısını alabilirsiniz. Gerçi çok bir farkı yok ama tek fan görünüş olarak biraz basit ve ısınacakmış gibi duruyor. i5 3330 ile kullanıyorum, odyssey de iyi darboğaz yiyorum(gpu:%60 civarı anti aliasing dışında ultra-very high 32 fps civarlarında dalgalanıyor). Diğer oyunlarda 1080p ultrada(yine anti aliasing dışında) gayet iyi neredeyse hiç drop vermiyor. Sıcaklık değerleri fan kullanımını manuele alıp 60 °C'de %65 getirdiğimde 65 °C'e kadar çıkıyor. Kasaya göre de değişir tabi. Fikir olarak yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı