i7 860 ve RX 570 darboğaz yapar mı?

Makaleler
2
Arkadaşlar selam.

RX 570 almayı düşünüyorum çünkü tam bir F/P ürünü. Lakin, işlemcim 1. nesil ve darboğaz yapacağını düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Daha önce bununla alakalı bir konu açılmış lakin herhangi bir cevap bulamadım.

Böyle bir video var. 1060 6GB takılmış ve CPU kullanımı %35'lerde gözüküyor. Kaldı ki, RX 570 1060 6GB kadar güçlü bir kart değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P’de olucağını düşünmüyorum. Arkadaşım 1050 Ti ile kullanıyor sorunsuz. İşlemciye yük bindiren oyunlarda bile yapmıyor dedi.

Ben RX 570 kullanıyorum. R3 2200G işlemci bazı oyunlarda (Crysis 3) dar boğaz yapıyor fakat FPS değişimi olmuyor. yine de iyi bilen birisi yanıtlarsa senin için daha iyi olur.

Evet çok daha iyi bir kart RX 570 o yüzden diyorum ya bilen birisi gelip yazarsa iyi olur valla sonradan öğrenince keşkeler giriyor araya videoları yok mu ?

Bence de besler diye düşünüyorum. İlk nesil olsa da yabana atılacak işlemciler değil bunlar. Ama bütçe varsa 580 alın. İlerde sistem değişikliği yapsanız bile ekran kartını kullanırsınız.

Darboğaz yapar ama param var, ileride de sistemi yükseltirim diyorsan alınabilir. Underclock yapıp serin serin oynanabilir.

Hocam 1050 Ti ile zaten yapmıyor da, RX 570 1050 Ti'ye göre daha güçlü bir kart.
Merak etmeyin hocam sıkıntı çıkmayacaktır. Quad Core serisinin işlemcilerine bile iyi bir overclock ile darboğaz yapmayacığını (gerekli koşullarda) düşünüyorum.

Merak etmeyin hocam sıkıntı çıkmayacaktır. Quad Core serisinin işlemcilerine bile iyi bir overclock ile darboğaz yapmayacığını (gerekli koşullarda) düşünüyorum.

Normalde arkadaşımdan R9 380X almayı düşünüyordum, 550 liraya. Lakin madem böyle bir rakam veriyorum daha iyisini alayım dedim. Darboğaz yaşamak beni üzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…