i7 8700 PC Reset Sorunu

• Konuyu başlatan FSE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 766

FSE

Centipat
Beyler AIDA64 ile stres testi yaptım. Stok soğutucu kullandığım i7-8700 işlemcim bir saat boyunca 80-90 derecelerde gezdi ama PC hiç kapanmadı. Lakin oyun oynarken 1 saat sonra hatta belki 1 saat dolmadan PC kendi kendini resetliyor. Bunun nedeni nedir sizce?

Beyler AIDA64 ile stres testi yaptım. Stok soğutucu kullandığım i7-8700 işlemcim bir saat boyunca 80-90 derecelerde gezdi ama PC hiç kapanmadı. Lakin oyun oynarken 1 saat sonra hatta belki 1 saat dolmadan PC kendi kendini resetliyor. Bunun nedeni nedir sizce?
pcyi aç işlemciyi görüyorsa yapacağın tek şey daha fazla işlemci zarar görmeden işlemcinin oturdugu fan tokaları veya kilitlerin iyi oturduguna emin ol eger boşluk veya tam oturma ise sistem kapatır işlemci de hasar oluşur

pcyi aç işlemciyi görüyorsa yapacağın tek şey daha fazla işlemci zarar görmeden işlemcinin oturdugu fan tokaları veya kilitlerin iyi oturduguna emin ol eger boşluk veya tam oturma ise sistem kapatır işlemci de hasar oluşur
Ama bilgisayarı alalı neredeyse 3 sene olacak ve mağazadan eve getirdiğimden beri fazla yer değiştirmedim bu sorun son 1-2 aydır sürüyor.
Gene de teşekkür ederim kardeşim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı