i7-8700K için ekran kartı önerisi

LiteraryLucky

Kilopat
Katılım
25 Aralık 2017
Mesajlar
415
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, bilgisayarda mevcut GTX 1060 ömrünü doldurduğu için yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Anakarta ve işlemciye uyumlu olup darboğaz sorunu yaşatmayacak fiyat açısından F/P ürünü olacak ekran kartı önerisinde bulunabilir misiniz? Fiyatlara üstün körü baktığımda işe yarar kartların 15 bin civarı olduğunu gördüm o yüzden net bütçe hakkında bir şey belirtmek yerine F/P göz önüne alınarak ne almalıyım? Fikirleriniz için teşekkürler.

İşlemci: i7 8700K.
Anakart: ASUS TUF Z370-PRO Gaming.
 
İşlemci fabrika çıkışlı 4,69 GHz ile çalışıyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ekte yüklediğim görseldeki şekilde görünüyor. Bu iyi bir seviye değil mi?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    35,7 KB · Görüntüleme: 12
İşlemci fabrika çıkışlı 4,69 GHz ile çalışıyor. Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde ekte yüklediğim görseldeki şekilde görünüyor. Bu iyi bir seviye değil mi?

Stok seviyesi. 8700K overclock için potansiyelli bir işlemci. İmzanıza baktığımda çok iyi bir anakart, çok iyi bir PSU, çok iyi bir sıvı soğutmanız var. İşlemcinin sınırlarını zorlamanızı söylemiyorum zaten ama 5GHz veya biraz daha üstüne overclock etmeyi deneyebilirsiniz. Aynı sisteme 9900ks taksanız bana mısın demez o yüzden overclock etmekte fayda var.
 

Geri
Yukarı