i7 8700k ve 1080Ti Sistem Toplama

Sisteminizin RAM, depolama, ekran kartı, güç kaynağı ve kasasını yeni sisteminizde kullanarak bir nebze masraftan kaçınabilirsiniz. RTX serisi yakında satışa sunuluyor, kartınızı elden çıkarıp RTX 2070 veya 2080 alabilirsiniz.
i7 8700K ve Z370 anakart ile sistemi güncelleyebilirsiniz.
Soğutma konusunda diyeceğim bir şey varsa sakın 120mm AIO soğutuculara yönelmeyin. Eğer sıvı soğutma istiyorsanız (örneğin) NZXT Kraken serisinden 240 veya 280mm radyatörlü modellere yönelebilirsiniz.
Sorularınızın cevaplarına gelirsek;
1- Sinerji güvenilir bir firma. Kablolama gibi konularda sıkıntı çekmezsiniz.
2- Eğer render vb. şeyler yapmıyorsanız yüksek MHz RAM'lerin oyun performansında size bir getirisi olmaz. i7 8700 veya 8700K tamamen sizin tercihinize kalmış.
3- Şu anki ekran kartınız bile yetecektir. RTX serisi yakında piyasaya çıkacak, onu beklemenizi öneririm.
4- Ekran kartsız alırsanız saydığınız kartlardan GTX 970 ve RX 580'i alın derim ancak, yukarıda da dediğim gibi RTX serisi geliyor.

Araştırdım ve 8700k ile R9 290X veya 390X'in çok iyi uyum sağladığını gördüm (idarelik 2. el ekran kartı). İkinci el GTX 1080Ti veya RTX serisinden bir ekran kartı almadan önce idarelik bir GPU düşünüyorum.

Araştırdım ve 8700k ile R9 290X veya 390X'in çok iyi uyum sağladığını gördüm (idarelik 2. el ekran kartı). İkinci el GTX 1080Ti veya RTX serisinden bir ekran kartı almadan önce idarelik bir GPU düşünüyorum.
Şu anda i7 8700K ile uyum sağlamayacak bir GPU yok. O yüzden istediğinizi alabilirsiniz ancak 980 Ti gayet güçlü olduğu için onunla devam edin diyorum.

İnternetten testlere bakarak daha doğru bir sonuç elde edebilirsiniz.
980 Ti, 1070 ile kafa kafaya giden bir kart. Doğru denebilir.

Benim şansım ekran kartımın Asus Strix GTX 980Ti OC Edition olması.
İyi bir OC ile 1070'i dağıtıp geçme şansı yüksek.
Bütçeniz nedir?

Elimdeki sistemi satıp o şekilde alma planım vardı ancak kesin karar vermedim.
Belki elimdeki 980Ti'ı satıp üzerine para ekleyip ilk etapta temiz ikinci el 1080Ti alabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı