i7 8700K ve MSI GTX 1080 Ti Sistem

Teşekkürler. Yaşadığım tek sıkıntı öndeki iki USB 3.0 portundan birine çalıştıramamak oldu. Anakartta iki adet 3.0 girişi var. İlk önce VR Ready olana takmıştım. Sadece bir tanesi çalışıyordu. Sonra aklıma VR ile ilgili olabileceği geldi. Diğer USB 3.0 portuna takınca öndeki iki USB 3.0'ı da kullanmaya başladım.

Eski sistemden bir tek Zotac ekran kartı dikkatimi çekti. Benim bildiğim geçmişten bu yana burada Zotac tavsiye edilmezken acaba neye dayanarak aldın? Epey masraf etmişsin bir 6 sene de bu sistemi kullanırsın artık. 3 monitör biraz uçuk olur. 720P monitörü emekli etme vakti gelmiş bence. Hayırlı olsun.

Zotac'ın tavsiye edilmediği pek denk gelmedi bana. Bana hiç sorun çıkarmadı bu zamana kadar. Gerçi sistem tamamıyla servis yüzü görmedi.

Eski sistemden bir tek Zotac ekran kartı dikkatimi çekti. Benim bildiğim geçmişten bu yana burada Zotac tavsiye edilmezken acaba neye dayanarak aldın?
1.5 ay önce sistem topladım. Ekran kartım Zotac GTX 1070 Mini çok memnunum. Diğer 1070'lerden hiç bir farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…