i7 8700k Zalman Z3 Plus Soğutucu Önerisi

İlk önerdiğiniz için
"Berbat bir ürün ben rengine ve markasına aldandım rengi yok gibi bir şey kasayı falan aydınlatmıyor çok sesli çalışıyor fanları sanki uçak kalkışa hazırlanıyormuş gibi ses çıkarıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum bu arada intel ile uyumlu ama sakın almayın."
şeklinde bir yorum yazmışlar. Bilginiz var mı bu konuda?

Sıvı soğutma için kasanın üstteki fanları söktüğümde kasa havalandırmasına olumsuz bir yönü olur mu? Aslında kule fan yerine sıvı soğutma kullansam kasanın içi de biraz açılır gibime geliyor. 1000 i geçmedikten sonra sıvı da takabiliriz.
Bu konuda belirttiğim firmanın tecrübesini yaşayan biri olarak ve forumları ile test videolarını izleyen biri olarak tavsiye ederim. benim diğer bilgisayarda kule fan var ama yakındır onuda sıvıya geçireceğim. Bu arada tabiki her ürünün bir ömrü var bunuda unutmamak lazım. Bunu da zamanla yaşayacağız sonuçta. Haberleri bekliyorum vatan bilgisayar bu konuda deneyimli bir yer açıkcası muhatap var elinde cihazı görüyorsun falan bu nedenle her zaman elimin değdiği ürünü almayı tercih ederim. Şimdiden hayırlı olsun inşallah, bizede buradan deneyimlerini aktarırsın.

Macun nano partiküllü olan önerdiğiniz aklıma yattı. En fazla temizler tekrar uygularım ama soğutucu ses konusunda biraz tedirgin etti.
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240R 240MM ADRESLENEBİLİR RGB LED SIVI SOĞUTMA KİTİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Soğutucu Denizli mağazasında varmış, macunda var ise yarın inşallah kasayı götürüp monte ettireceğim. Önerdiğiniz macun ellerinde var mı ona bakıyorum ama daha bulamadım.

İlk önerdiğiniz için
"Berbat bir ürün ben rengine ve markasına aldandım rengi yok gibi bir şey kasayı falan aydınlatmıyor çok sesli çalışıyor fanları sanki uçak kalkışa hazırlanıyormuş gibi ses çıkarıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum bu arada intel ile uyumlu ama sakın almayın."
şeklinde bir yorum yazmışlar. Bilginiz var mı bu konuda?
O yazan arkadaşlar, troll her sitede onlardan mevcut. kafanız rahat olsun, tabiki teknoloji şans işide aynı zamanda. Vatan bilgisayardaki arkadaşlar bunu zaten size anlatırlar.
O yazan arkadaşlar, troll her sitede onlardan mevcut. kafanız rahat olsun, tabiki teknoloji şans işide aynı zamanda. Vatan bilgisayardaki arkadaşlar bunu zaten size anlatırlar.
Tuf olmayanda vardır orada, onun renkleri daha iyidir belki. Bende tuf olmayan var.

Tuf olmayanda vardır orada, onun renkleri daha iyidir belki. Bende tuf olmayan var.
Tabiki daha kaliteli markalar var, ama onların fiyatları bilgisayar fiyatı kadar neredeyse. Ama onlar pek ülkemizde satılmıyor.

Sistemimdeki parçaların çoğunu Vatan'dan almıştım. İlgi, alaka ve bilgi konusunda üzmediler diyebilirim. Yarın monte edilirse görselleriyle dönüş yaparım. Teşekkürler.

Tabiki daha kaliteli markalar var, ama onların fiyatları bilgisayar fiyatı kadar neredeyse. Ama onlar pek ülkemizde satılmıyor.
Bu marka çok iyidir ama fiyatlar iyiydir, sitedeki bazı fiyatlar bittiği için yüksek görünür ama yüksektir yinede.

Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel Amd Çift Fanlı İşlemci Soğutu - n11.com ürünü İ9 9900K ile kullanıyorum APEX Legends de 52 derece civarında çalışıyor. Tabiki bunda kullandığınız macun da önemli. Arctic Silver 5 kullanıyorum. Süper ötesi çok koyu kıvamlı bir macun. Bir sene sonra bilgisayarı açıp temizleyeyim dediğim de macunu ilk sürdüğüm gün gibi hala duruyordu ve performansından kayıp yoktu. Bu arada daha önce Cooler Master'in Masterliquid 120 mm olan modelini kullanıyordum. Forumda sıvı soğutması patlayan arkadaşlara falan denk gelince tedirgin olup bu soğutucuyu aldım. İyi ki almışım diyorum.

Bu marka çok iyidir ama fiyatlar iyiydir, sitedeki bazı fiyatlar bittiği için yüksek görünür ama yüksektir yinede.

Verdiğiniz linkte bulunanları kullanırsam odada ısınmak için soba falan yakmam gerekir sanırım :)
1582586348387.png

Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel Amd Çift Fanlı İşlemci Soğutu - n11.com ürünü İ9 9900K ile kullanıyorum APEX Legends de 52 derece civarında çalışıyor. Tabiki bunda kullandığınız macun da önemli. Arctic Silver 5 kullanıyorum. Süper ötesi çok koyu kıvamlı bir macun. Bir sene sonra bilgisayarı açıp temizleyeyim dediğim de macunu ilk sürdüğüm gün gibi hala duruyordu ve performansından kayıp yoktu. Bu arada daha önce Cooler Master'in Masterliquid 120 mm olan modelini kullanıyordum. Forumda sıvı soğutması patlayan arkadaşlara falan denk gelince tedirgin olup bu soğutucuyu aldım. İyi ki almışım diyorum.
Açıkcası sıvı soğutmaya bu kadar para vermeyip hava soğutma kullanmayı düşünüyordum ama kasanın içinde gtx 1070 o kadar çok yer kaplıyor ki. Ram falan sökmek istesem elim sığmayacak sanki. Fan ile birlikte kasada yer kalmayacak. Sıvı soğutma biraz daha derli toplu görünecek ve daha çok alan kalacak gibi geldi. Daha önce AMD kullanıyordum onun öncesinde de kasanın sadece yan kapağında fan vardı. Soğutma konusunda hep sınıfta kaldım. Konuyu açarken de kararsızdım ama bu kez sıvı soğutmayı gözüme kestirdim. Macun konusunda da forumdaki cevaplarda nano partiküllü olan bi tık önde sanki.
-
Patlama olayı neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama umarım başıma gelmez. Oturduğum yerde dizim kasaya dayanıyor çoğu zaman.

Son düzenleme:

Nanokatalog sitesinin linkini atmak yasak artık hocam. Bu firma geçen ay battı. Hatta adminler herkese bildirim gönderdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı