i7-8750H GTX 1050 Ti RDR2 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

adipemdei

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
NVDIA GeForce GTX 1050 TI
İşlemci
Intel Core i7-8750H CPU @2.20GHz
Herkese merhaba.
Bu sorunu birkaç gündür yaşıyorum ve sinirden artık çıldırmama az kaldı. Oyunun %40'ına kadar Ultra ayarlarda sorunsuz bir şekilde ilerleyebilmişken, sonrasında nedense arada bir sıklıkla FPS düşmesi yaşıyorum ve oyun zevkim eridi gitti resmen. Ne yapacağımı şaşırdım artık oyunu en düşük grafik ayarlarında başlatmayı denedim, NVIDIA ekran kartımı ekteki fotoğraflarda göreceğiniz üzere güncelledim, NVIDIA Denetim Masası'ndan en yüksek performans moduna ayarlardım oyunu ve optımum ayarlarda başlatmayı denedim ama nafile. Eksik kalan anlatmam gereken bir husus var ise bana söylemenizi ve çözüm için yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
(Oyunum orijinal, Epic Games'ten satın almıştım.)

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    19,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.png
    2.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 3.png
    3.png
    59,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 4.png
    4.png
    136,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 5.png
    5.png
    106,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX'li PC'ler bile Ultra'da zar zor dayanıyor sizinki nasıl kasmadı. Bence kasması gayet normal. GTX 1050 Ti bende de vardı, Minimum'da zor 60 görüyordum ben.

RTX'li PC'ler bile Ultra'da zar zor dayanıyor sizinki nasıl kasmadı. Bence kasması gayet normal. GTX 1050 Ti bende de vardı, Minimum'da zor 60 görüyordum ben.

Ama oyunun önerilen sistem gereksinimlerine yakın bir sistem değil mi benimki? Yani en azından orta grafik ayarlarında stabil bir deneyim olması gerekmiyor mu?😕

Ama oyunun önerilen sistem gereksinimlerine yakın bir sistem değil mi benimki? Yani en azından orta grafik ayarlarında stabil bir deneyim olması gerekmiyor mu?😕

Bence gayet normal durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı