i7 8750H ve i7 7700HQ İşlemci Farkı

Passmark kabul edilen bir testtir ve işlemci karşılaştırmalarında gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz. İşin ilginç tarafı i5-8300H bile, i7-7700HQ'dan daha performanslı bir işlemci. Bu yüzden MSI GP63 Leopard önerdim.
Anladım , teşekkürler ....Aslında benim odak noktam oyunlardaki performansları yani FPS değerleri , uygulamalardaki başarıları beni çok ilgilendirmiyor ...
Bu passmark testinde aradaki fark ne kadar olmalı ki bi üst işlemciyi alttakinin yerine tercih edeyim?Atıyorum fark %20 'dir bu testte fakat FPS artışı %5 tir mi mesela :)
 
Anladım , teşekkürler ....Aslında benim odak noktam oyunlardaki performansları yani FPS değerleri , uygulamalardaki başarıları beni çok ilgilendirmiyor ...Bu passmark testinde aradaki fark ne kadar olmalı ki bi üst işlemciyi alttakinin yerine tercih edeyim?Atıyorum fark %20 'dir bu testte fakat FPS artışı %5 tir mi mesela :)

Oyunlarda da hatırı sayılır bir fark görürsünüz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Merhaba max 7.000₺ bütçeye laptop bakıyorum bu model nasıl? Sadece işlemci 7700HQ.
Witcher 3, Cyberpunk, BF1’de orta-yüksekde sıkıntı çıkar mı?
Birde projelerde sıkıntı çıkar mı? Oyun geliştirmek için.
Lenovo Legion Y520 Intel Core i7 7700HQ 16GB 2TB + 256GB SSD Fiyatı
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı