i7 930 GT 420 Sistem Mavi Ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

194929

Megapat
Hayırlı günler arkadaşlar, mavi ekran hatalarının analizlerini okuyabilir misiniz rica etsem?

Sistem Özellikleri.
  • i7 930
  • GA-X58A-UD5
  • Hi-Level 2x8 1600 MHz RAM
  • GT 420 1 GB GPU

Dosya.

VirusTotal Sonucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda ekran kartı mı değiştirdiniz? AMD ekran kartının sürücüleri hala duruyor, hataya sebep veriyor.

DDU ile hem AMD - hem NVIDIA sürücülerini kaldırın.
Daha sonra NVIDIA sürücüsünü kurun.

Ek olarak:
Speedfan güncelleyebilirsiniz.
CMD'den sfc /scannow ve DISM.exe /Online /Cleanup-Image /Restorehealth komutlarını vermenizi öneririm.

Yakın zamanda ekran kartı mı değiştirdiniz? AMD ekran kartının sürücüleri hala duruyor, hataya sebep veriyor.

DDU ile hem AMD - hem NVIDIA sürücülerini kaldırın.
Daha sonra NVIDIA sürücüsünü kurun.

Ek olarak:
Speedfan güncelleyebilirsiniz.
CMD'den sfc /scannow ve DISM.exe /Online /Cleanup-Image /Restorehealth komutlarını vermenizi öneririm.
Hocam ilginiz için teşekkür ederim, evet bugün HD 6850 taktım makineye oda arızalı çıktı zaten moralim bozuldu. RAM hatası olmasından çok korktum açıkçası belli ki değilmiş, sevindim.
Donanımsal arıza değilse şimdilik müdahale etmeyeceğim, yarın yeni bir ekran kartı alıp formatlayacağım makineyi.
Windows ISO'nu NTlite ile baya kurcaladım ama sistem servislerine zarar mı vermişim acaba, DISM komutu söylemişsiniz çünkü?
Tekrardan teşekkür ederim.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim, evet bugün HD 6850 taktım makineye oda arızalı çıktı zaten moralim bozuldu. RAM hatası olmasından çok korktum açıkçası belli ki değilmiş, sevindim.
Donanımsal arıza değilse şimdilik müdahale etmeyeceğim, yarın yeni bir ekran kartı alıp formatlayacağım makineyi.
Windows ISO'nu NTlite ile baya kurcaladım ama sistem servislerine zarar mı vermişim acaba, DISM komutu söylemişsiniz çünkü?
Tekrardan teşekkür ederim.
Donanımsal bir arıza göremedim, ufak tefek Windows problemleri ve AMD sürücüsü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı