i7 9700 vs i7 10700 vs R7 3700X

Anakartınız aşırı ısınacaktır ve işlemciniz Boost frekansına çıkamayacaktır bu da oyunlarda gözle görülür bir fark yaratacaktır.
Bu dediğiniz düşük seviye anakartlar için değil bozuk anakartlarda olur. 65W güç vermek için tasarlandı hepsi. Mühendislik hataları ile benim dediğimi çürütmeye çalışmayın, ısınır; üst seviye için yeterince güç veremez (100W üstü) fakat benim işlemcimi hız aşırtmadan her türlü çalıştır.

Bu dediğiniz düşük seviye anakartlar için değil bozuk anakartlarda olur. 65W güç vermek için tasarlandı hepsi. Mühendislik hataları ile benim dediğimi çürütmeye çalışmayın, ısınır; üst seviye için yeterince güç veremez (100W üstü) fakat benim işlemcimi hız aşırtmadan her türlü çalıştır.

Hocam ne olursa olsun 3700Xi A320 ile kullanırsanız hem ısınacak hem de Boost frekansına çıkamayacaktır.

B450M Mortar anakart kullanıyorum ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Gece biri anakartımı çalıp Çin Malı giriş seviyesi bir A320M anakart koysa fark edeceğimi düşünmüyorum ve çoğu kullanıcının da benim gibi olduğunu düşünüyorum. Sanırım böyle düşündüğüm için evet bilgisizim anakarta işlemci parası vermeye devam.
Genel kullanımda zaten fark edemezsiniz.

Genel kullanımda gidip Everest PSU da kullansan farkı hissedemezsin zaten. Bir ürün çalışıyorsa iyidir diye bir kaide yok.

Tak bakalım bi' A320'ye R9 işlemci, ne kadar iyi sonuç veriyor.
VRM'ler kaç derece bir bak.

Hocam ne olursa olsun 3700Xi A320 ile kullanırsanız hem ısınacak hem de Boost frekansına çıkamayacaktır.
Isınma niye olsun ki? Anakartın bileşenlerine bağlı tamamen boost frekansına çıkamamak A320'nin kısıtlamaları yüzünden değil.
Genel kullanımda zaten fark edemezsiniz.

Genel kullanımda gidip Everest PSU da kullansan farkı hissedemezsin zaten. Bir ürün çalışıyorsa iyidir diye bir kaide yok,

Tak bakalım bi' A320'ye R9 işlemci, ne kadar iyi sonuç veriyor.
VRM'ler kaç derece bir bak.
Umrumda değil isterse kaç derece olduğu. Ayrıca taban frekanslarında dediğim gibi çalıştırabilir R) işlemciyi fakat bu işlemciler 105W. Ben 65W civarı için sorunsuz tasarlandı demiştim bu hile yapmak gibi bir şey, zaten çıktığı zaman yoktu böyle işlemciler destek sağlamasını beklemek saçma. PSU konusuna hiç girmeyelim, anakarta verilecek paranın PSU'ya verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Isınma niye olsun ki? Anakartın bileşenlerine bağlı tamamen Boost frekansına çıkamamak A320'nin kısıtlamaları yüzünden değil.

Umrumda değil isterse kaç derece olduğu. Ayrıca taban frekanslarında dediğim gibi çalıştırabilir r) işlemciyi fakat bu işlemciler 105W. Ben 65W civarı için sorunsuz tasarlandı demiştim bu hile yapmak gibi bir şey, zaten çıktığı zaman yoktu böyle işlemciler destek sağlamasını beklemek saçma. PSU konusuna hiç girmeyelim, anakarta verilecek paranın PSU'ya verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hocam acaba siz araştırıp mı konuşuyorsunuz yoksa kendi ütopyanızda falan mı test ediyorsunuz merak ettim çünkü internette VRM'lerim 100 dereceye çıktığının ve işlemcinin Boost frekansına çıkamadığının bununda oyunlarda büyük FPS farklarına sebep olduğunun kanıtı var.

Sizin umrunuzda olmaması anakartı gereksiz kılmıyor, lütfen bilmiyorsanız gereksiz muamelesi yapmayın.

Ne kadar kolay bilgi sahibi olmadığın şeyi kötülemek.
Hocam acaba siz araştırıp mı konuşuyorsunuz yoksa kendi ütopyanızda falan mı test ediyorsunuz merak ettim çünkü internette VRM'lerim 100 dereceye çıktığının ve işlemcinin Boost frekansına çıkamadığının bununda oyunlarda büyük FPS farklarına sebep olduğunun kanıtı var.
Araştırmak mı? Sanmıyorum, hiçbir bilgisi yok, sadece boş boş kendi düşünceleriyle sallıyor.

Sizin umrunuzda olmaması anakartı gereksiz kılmıyor, lütfen bilmiyorsanız gereksiz muamelesi yapmayın.

Ne kadar kolay bilgi sahibi olmadığın şeyi kötülemek.
2 saattir taban frekansta sıkıntısız çalışır diyorum size, siz kendi ütopyanızda yaşıyorsunuz. Kullanım amacına göre ihtiyacı yok arkadaşın bunu anlayın artık; yok bilgim yokmuş yok zartmış zurtmuş.

Kusura bakmayın, ciddiye alamıyorum.
ssss.PNG

Bu arada anakart çok önemli bir bileşendir. Gidip A320 alınmaz o işlemciye. Yonga setinden bahsediyoruz, USB portundan değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı