Tüm işlemleri yaptım videodaki ile bire bir olarak güç seçeneği yüksekteydi onu da normal yaptım. Genel bir düzelme oldu ama şöyle bir sıkıntı var mesela oyun açtığımda yükleme ekranlarında CPU %100 oluyor oyun oynarken sorun yok ilginç olanda bu oyun sırasında hiç %100 olmuyor ve performans gayet iyi. Aslında bu şekilde çalışması sorun değil benim için ama anlık olarak takılmalara neden oluyor mesela tam çalıştığı anda Discord sesi iletmiyor ya da çekmeyen bir telefondan gelen ses gibi oluyor. Bütün sorun işlemcinin %100 olduğu sırada oluyor ve özellikle yeni bir uygulama ya da oyunu açtığımda oluyor. Bu sorunu çözsem hiçbir sıkıntım kalmıyor. Ama araştırdığım kadarı ile bu sorunu yaşayan çok kullanıcı var ve çözümü yok gibi. Gerçekten yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum ama sorunu tam olarak çözdüğümü söyleyemem. Bu arada PSU 80+ 700W Thermaltake. Aslında bu benim hatam ve bunun ceremesini çekiyorum artık yapacağım tek şey kaldı anakart ve işlemciyi satıp Ryzen sisteme hatta 2700X ve X470'e geri dönmek. Bu olay beni çok üzdü ve bir daha asla ve asla bu tarz işlere girmem. Elimde çalışan sorun çıkartmayan ne varsa onu kullanırım. Desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum ve çözüleceğine inancım kalmadığından daha fazla sizleri rahatsız etmek istemiyorum. Herkese iyi forumlar sorunsuz dropsuz PC'ler dilerim.