Daha fazla
Neyse ya gerçekten anlaşamıyoruz.hani hepsinin çalıştıgından eminim markete gidiyorum normalde ugraşmıcaktım yazmıcaktımda açtım programı gelince ss atıcam oyalanacam hatta ne kadar sürerse artık başka test istersende ugraşamam artık he diyip geçecem
eve geldim bizimkiler boşa çalışıyor oglum diye pc yi kapatmış baştan başlattım inşallah deger bu kadar beklemeye ugraşa
çok uzun testlerde performansın düştügünü gördüm ama oyunlarda bu kadar düşecegini sanmıyorum çünki epeyidir kullanmaktayım
i7 9700k her türlü 5.2 ghz cıkar cıkamayanlar için gerisi sizde Bu attıgımda iyi bir sogutucusu olmayan arkadaşlar için 2. ekranda bios ları veriyorum voltları düşük çok iyi olmasada idare eder bi sogutucu varsa yeterli olur
biostan düşük voltage larla 5.2 cıkın bunun olacagını düşünüyorum olmuyosa buda servise felan gönderin parçaları çin den almadıysanız
yapabilecegimi yaptım artık baska konulara geçiyorum
5.2 GHZ'a zaten çıkar da hatta 5.5 GHZ'da çıkar ama sağlam bir anakart şart.
Diyorum ki Prime95 açıkken çekirdek değerlerini ve sıcaklıkları atın, testi 10-15 DK çalıştırın.
Hiçbir anlamı olmayan BIOS ve Cinebench görseli atıp duruyorsunuz.
Ben sisteme zarar vermesin diye yardımcı olmak amacıyla açtım ama bana bir şey kanıtlamaya çalışıyorsunuz.
Siz bilirsiniz, konuyu kapatıyorum. Umarım yakmazsınız anakart ya da işlemciyi.