i7 9700K sistem toplama

O işlemciyi almamış ama alacaksanız asla önermem. Birinci nedeni gereksiz yüksek seviye bir işlemci. İkinci nedeni ise içinden soğutucu bile çıkmıyor yani ona da bütçe ayırmak zorunda kalacaksınız. Onun yerine İntel tarafında i5 10400 AMD tarafında Ryzen 5 3600 öneririm. İşlemciye bu kadar para verilmez.
Fan yada sıvı soğutucu alıcam i5 bana göre yetersiz ağır programlarda kullamıcam render yapma gibi o yüzden
Render , çizim,oyun,ders

Fan yada sıvı soğutucu alıcam i5 bana göre yetersiz ağır programlarda kullamıcam render yapma gibi o yüzden
Render , çizim,oyun,ders
Hocam i5 10400'ün neyi yetersiz anlayamıyorum.Hadi 10400 yetmedi İ5 10600K bile alsanız size yetecektir. Kendinizi i7 iyi diye sınırlamayın. İ7 9700K 8C/8T bir işlemci iken i5 10600K 6C/12T. Render yapacaksanız 8C/8T neden?

Bütçenizi belirtin i7 9700K bulunan sistemden daha güzelini önerelim hem de işlemciden kısmadan.

Hocam i5 10400'ün neyi yetersiz anlayamıyorum.Hadi 10400 yetmedi İ5 10600K bile alsanız size yetecektir. Kendinizi i7 iyi diye sınırlamayın. İ7 9700K 8C/8T bir işlemci iken i5 10600K 6C/12T. Render yapacaksanız 8C/8T neden?
İ7 kullandım ve bana hızı performansı oc deki çarpanın fazlalığı yeterli ben öneri istemedim sadece darboğaz olur mu ve yazdığım oyunları oynatır mı diye öneri isteseydim sizi dikkate alırsım

İ7 kullandım ve bana hızı performansı oc deki çarpanın fazlalığı yeterli ben öneri istemedim sadece darboğaz olur mu ve yazdığım oyunları oynatır mı diye öneri isteseydim sizi dikkate alırsım
Tamam hocam siz bilirsiniz. i7 9700K ile RTX 2060'ın darboğaz yaşatacağını düşündüğünüze göre diğer işlemcilere fakir işi gibi bakıyorsunuz...

Darboğaz olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı